torstai 31. lokakuuta 2013

Back Again :*

Pipsa: Moi taas! Bloggerissa on nyt ollut vähän pieniä ongelmia silloin tällöin, siksi en ole kirjoitellut oikein tänne. Toivottavasti kuitenkin jatkatte lukemista!! Koulussa on ollut joka tiistai koe, ja lähes joka toinen päivä pistokokeita;) Ne on onneksi kyllä tähän asti menneet aika hyvin:) 
Tästä päivästä: Menin koulun jälkeen äidin kanssa ostoksille, shoppailtiin mulle kaksi paitaa (kuvia myöhemmin) ja talvisaappaat (kuvia myöhemmin) :3
En tiedä miksi, mutta olen alkanut pitämään yhä enemmän country-musiikista!!! ;) Taitaa johtua siitä kun me viime musiikkitunnilla kuunneltiin 50-luvulta olevia kantrilauluja :)

Kuulemisiin;)

♥:Pipsa


perjantai 18. lokakuuta 2013

Even the rain can't hold us

Pipsa: Huomenta kaikille! Nyt on sitten haikeissa oloissa hereäilty kun Saara nyt tästä kaupungista nyt taas lähtee kotiinpäin. Ai niin! Olenhan ihan unohtanut kertoa siitä että Saara tuli meille yöksi ja kaikkea, ja siksi on ollut tällainen about 4 päivän blogipaussi :D Ollaan esim. käyty uimassa ja "Pulla-Kaheveella" . Sen lisäksi ollaan "ikkunashoppailtu", eikä ollutkaan ihan turha reissu sekään, sillä Saaralle löytyi sellainen magee hymiö-neuletakki! No niin mutta kuten varmasti kuvasta jo huomasitte (ja otsikosta???) niin täällä pikkasen satelee. Ei vielä lunta, niin kuin varmasti jonkun lukijan luona , mutta siis tavallista H20-sadetta :D Sateesta seuraa löhöily- päivä, joten aion tänään vain löhöillä sohvalla ja homehtua...;)

Ps! Kuva-suihku tulossa :)

Nyt oikaisu äskeiseen: Ulkona sataa LuNtA!

torstai 10. lokakuuta 2013

Mini-HAUL #osa 3




1. Tilattiin CDON.com:ista Little Mixin sekä Pinkin levyt, 2. Uudet tanssitreeni-/sisäjumppakengät, 3. Tigeristä tuli sitten mukaan 2 € pörrösukat, 4. Syysmarkkinoilta ostin m.m metrilakua , om nom nom ;)

Siinäpäs se mini-hauli olikin ;)
Toivottavasti piditte tästä :D

♥:Pipsa

tiistai 8. lokakuuta 2013

Jatkuu MINI-haul #osa 2 (pink and black)

Pipsa: Aivan oikein! Mini-haul:i jatkuu ... Nauttikaa <3







Puhelinpussukka 
Papiljotteja

Ja ihanat saappaat :*




♥:
Pipsa

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Mini-HAUL #osa 1

Pipsa: Joo, eli tässäpä nyt muutama ostos, lisää tulossa! :D

Max Factor 2 in 1 - huulikiilto
Max Factor Kohl Pencil - kajaali

Tarroja <3

Scrapbooking-papereita  ;)



Jatkuu...


♥: Pipsa

lauantai 5. lokakuuta 2013

TULOSSA kemia-kokeen lisäksi ;)

Pipsa: Heissansaaa :D Ollaan tänään käyty äidin kanssa kävelyllä kaupungin läpi, ja mukaan on tullut niin korviksia kuin käsityölehti ;) Mutta niistä sitten enemmän vähän ajan päästä :) Ensin kuitenkin haluan näyttää teille tällaisen "Mini-Haulin", eli käytän muutaman postauksen siihen että lataan tänne kuvia mun #tämäonhankittutässäkuussa -kamoihin ;)

En tiedä ihan tarkkaan milloin, mutta yritän saada ensimmäisne osan jo tänne huomiseksi:D

xoxo, Pipsa ♥

PS! Syy hauskaan päivään (edellisessä postauksessani) oli mun yhden tuttavan synttärit :D Onneee vielä :)