lauantai 2. marraskuuta 2013

Explore the world tonight

Pipsa: Huomenta :) (Nyt kokeilen ihan vain huvin vuoksi jos bloggaaminen sujuisi paremmin internet expolorerin kanssa, kun olen ennen käyttänyt chromea tähän:D )


Tänään olen ollut erityisen "kampauksekkaalla" tuulella :) Ehkä muistattae loppukesästä kun sain glitteristä sen kamoausoppaan ja opin tekemään kalanruotoletin??(klikkaa---> tästä yksi niistä postauksista, tässä toinen) Sen jälkeen olen ollut erittäin kiinnostunut kampauksista, hiustyyleistä ja stylaamisesta :) Joka toinen viikonloppu "stylaan" äitini kauniiksi ja olen kyllä (pakko sanoa) edistynyt kampauksien laitossa :)

Tässä kuva ajanvietoksi:

Koivu, aurinko ja ensilumi..

♥:Pipsa
 

torstai 31. lokakuuta 2013

Back Again :*

Pipsa: Moi taas! Bloggerissa on nyt ollut vähän pieniä ongelmia silloin tällöin, siksi en ole kirjoitellut oikein tänne. Toivottavasti kuitenkin jatkatte lukemista!! Koulussa on ollut joka tiistai koe, ja lähes joka toinen päivä pistokokeita;) Ne on onneksi kyllä tähän asti menneet aika hyvin:) 
Tästä päivästä: Menin koulun jälkeen äidin kanssa ostoksille, shoppailtiin mulle kaksi paitaa (kuvia myöhemmin) ja talvisaappaat (kuvia myöhemmin) :3
En tiedä miksi, mutta olen alkanut pitämään yhä enemmän country-musiikista!!! ;) Taitaa johtua siitä kun me viime musiikkitunnilla kuunneltiin 50-luvulta olevia kantrilauluja :)

Kuulemisiin;)

♥:Pipsa


perjantai 18. lokakuuta 2013

Even the rain can't hold us

Pipsa: Huomenta kaikille! Nyt on sitten haikeissa oloissa hereäilty kun Saara nyt tästä kaupungista nyt taas lähtee kotiinpäin. Ai niin! Olenhan ihan unohtanut kertoa siitä että Saara tuli meille yöksi ja kaikkea, ja siksi on ollut tällainen about 4 päivän blogipaussi :D Ollaan esim. käyty uimassa ja "Pulla-Kaheveella" . Sen lisäksi ollaan "ikkunashoppailtu", eikä ollutkaan ihan turha reissu sekään, sillä Saaralle löytyi sellainen magee hymiö-neuletakki! No niin mutta kuten varmasti kuvasta jo huomasitte (ja otsikosta???) niin täällä pikkasen satelee. Ei vielä lunta, niin kuin varmasti jonkun lukijan luona , mutta siis tavallista H20-sadetta :D Sateesta seuraa löhöily- päivä, joten aion tänään vain löhöillä sohvalla ja homehtua...;)

Ps! Kuva-suihku tulossa :)

Nyt oikaisu äskeiseen: Ulkona sataa LuNtA!

torstai 10. lokakuuta 2013

Mini-HAUL #osa 3




1. Tilattiin CDON.com:ista Little Mixin sekä Pinkin levyt, 2. Uudet tanssitreeni-/sisäjumppakengät, 3. Tigeristä tuli sitten mukaan 2 € pörrösukat, 4. Syysmarkkinoilta ostin m.m metrilakua , om nom nom ;)

Siinäpäs se mini-hauli olikin ;)
Toivottavasti piditte tästä :D

♥:Pipsa

tiistai 8. lokakuuta 2013

Jatkuu MINI-haul #osa 2 (pink and black)

Pipsa: Aivan oikein! Mini-haul:i jatkuu ... Nauttikaa <3







Puhelinpussukka 
Papiljotteja

Ja ihanat saappaat :*




♥:
Pipsa

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Mini-HAUL #osa 1

Pipsa: Joo, eli tässäpä nyt muutama ostos, lisää tulossa! :D

Max Factor 2 in 1 - huulikiilto
Max Factor Kohl Pencil - kajaali

Tarroja <3

Scrapbooking-papereita  ;)



Jatkuu...


♥: Pipsa

lauantai 5. lokakuuta 2013

TULOSSA kemia-kokeen lisäksi ;)

Pipsa: Heissansaaa :D Ollaan tänään käyty äidin kanssa kävelyllä kaupungin läpi, ja mukaan on tullut niin korviksia kuin käsityölehti ;) Mutta niistä sitten enemmän vähän ajan päästä :) Ensin kuitenkin haluan näyttää teille tällaisen "Mini-Haulin", eli käytän muutaman postauksen siihen että lataan tänne kuvia mun #tämäonhankittutässäkuussa -kamoihin ;)

En tiedä ihan tarkkaan milloin, mutta yritän saada ensimmäisne osan jo tänne huomiseksi:D

xoxo, Pipsa ♥

PS! Syy hauskaan päivään (edellisessä postauksessani) oli mun yhden tuttavan synttärit :D Onneee vielä :)



sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Päiviä :)

Saara: Moikka :)
Olen huomannut että taas on tullut tällaisia ogelmia etten pääse tänne sivuille mutta se juttu vaan pitää ohittaa. Mutta yritämme siis saada nää ongelmat loppumaan!

Me tällä hetkellä chattaillaan Pipsan kanssa:)

Tänään ja eilen meillä on ollut mun kaveri yökylässä. Käytiin vuokraamassa leffa ja se oli hyvä :) Se oli sellainen Ring
Kauhuleffa tietenkin ;) Voitte katsoa sitten sen jos haluatte :)

Mutta hyvä yötä minulta :)

♥: Saara

lauantai 28. syyskuuta 2013

Talous hanskassa ♥ vai rullalla???

Pipsa:

Huomenta:) Niin kuin jo eilen lupasinkin, niin tänne taitaa nyt tupsahtaa pari kuvaa ;)

Korvikset- itsetehdyt

(joo joo talouspaperirullahan se siinä;)

Vispipuuroa, nami nammm :) Kun kerran kotitaloudessa sen oppii, sen aina osaa ;)

((terkut kotitalousopelle jos luet tätä nyt :D))

Tänään on sitten tulossa ihana päivä; syy selviää sitten myöhemmin tänään ;)


mut moikka siihen asti! ;)

xoxo: Pipsa

perjantai 27. syyskuuta 2013

Vihdoin :D

Pipsa:


Moi kaikille! Nyt on siis kulunut tosi paljon aikaa siitä kun viimeksi ollaan päivitetty tää blogi ongelmien vuoksi, mutta kiitos kärsivällisyydestänne! <3
Yritän nyt viikonloppuna vähän ladata kuvia tänne, HUom HUom !

No tämä nyt oli sellainen postaus että te nyt tietäisitte että vielä täällä ollaan ;)

♥: Pipsa

tiistai 24. syyskuuta 2013

Nyt mäkin oon täällä ;DD

Saara: Moi vihdoinkin ;)) Nyt on siis ilmeisesti kaikki ongelmat ratkaistu ja pääsin tänne :) Toivottavasti ei enää tule tollaisia ongelmia. 

HUOM!! Teille aikuisille jotka ovat joskus ajaneet jonkun eläimen päältä esim. autolla, niin jos vain jotenkin voisitte siirtää eläintä jonnekkin muulle kuin jalkakäytävälle. Näin vähän aika sitten auton alle jääneen oravan jalkakäytävällä ;( so saad :'( 

Tehtiin tänään koulussa sellainen kuvis-työ jossa piti olla kurki/kurkia. Itse tein sellaisen kurjen joka oli pellolla. Siitä ei kyllä tullut ihan hyvä mutta en jaksanu aloittaa uutta. 

Sellaista :)

<3: Saara

p.s syy miksi laitoin <3 oli se etten osaa tehdä tällä koneella sellaista sydäntä mitä teen aina aikaisemmin.. Mutta heippa :)

maanantai 16. syyskuuta 2013

Pipsa: Moiiiii :D Niin että nyt siellä FASHION & CLOTHES-sivuilla on ne ihanat kuvat mun vaatteista sun muuta:)

Blogger-sivuilla näköjään ollut jonkinlaisia ongelmia, kun en ole päässyt (eikä kuulemma Saarakaan) tänne sisälle blogiimme kirjoittamaan postauksia, joten tosi paljon anteeksipyyntöjä kaikille teille meidän lukijoille! <3

Mutta nyt siis pääsin nyt kirjoittamaan teille postauksen kaverin koneella :)

Mutta hyviä jatkoja ja toivottavasti jatkatte tämän blogin lukemista vaikka näitä ongelmia välillä tuleekin eteen :)

*Ongelmat On Tehty Ratkaistavíksi*

♥:Pipsa

NYT phonessa kuuluu Hall Of Fame ;)

perjantai 13. syyskuuta 2013

Vaatteet! :D

Pipsa:


Ihan vaan halusin ilmoitella että kohta sinne Fashion-sivuille ilmestyy kuvia mun uusista kamoista;)

♥:Pipsa

maanantai 9. syyskuuta 2013

Meikkipussukka♥

Pipsa: 

Tässä tämä; meikkipussitutoriaali (tai oikeastaan kuva meikkipussista, josta voi itse päätellä miten tehdä sen;)




Tänään on ollut yleisurheilua koulussa, joten arvatkaa jos nyt lihaksia särkee? x)

♥:Pipsa





lauantai 7. syyskuuta 2013

ShoppingWithMum ♥

Pipsa: Morooo! :D Nyt taas kotona shoppailemisen jälkeen... Ihanaa;) Siis ensin mentiin äipän kanssa sellaiseen kukka-kauppaan, sieltä tavalliseen ruokakauppaan ja sieltä sitten shoppailemaan mulle juttuja;) Oli kivaa olla kaksistaan äidin kanssa, kun sellaisia päiviä tulee niin harvoin<3 No mutta nyt te varmaan vähän haluaisitte tietää mitä tuli ostettua, eks vaa? ;)

Elikkäs ostettiin muutama juttu nyt näin syksyä ajatellen:) Niihin kuului esim. ihan sellainen ihana syksy-talvi-takki :)

Lisää ostoksista sitten myöhemmin! :)



♥:Pipsa


Pussukka-tutoriaali tulossa piakkoin! :D



tiistai 3. syyskuuta 2013

tulin koulusta :P

Saara: Moi, ja siis tulin koulusta niinkuin otsikosta huomaa :)) Tänään meen kuuden aikoihin viimeiseen juoksukouluun ;( en käyny kylläkään kesällä kertaakaan koska ei kauheesti aikaa ollut mutta sitä aikasemmin kävin kyllä ;)
Tää oli tällanen pikapostaus :DD joten moikka ;DD

♥: Saara

maanantai 2. syyskuuta 2013

Kipeenä.

Pipsa: Moikkelis taas:) Oon kipeenä, kuumetta on jo jotain yli 38, kun mulla muuten on pikkasen päälle 35. Mulla ei nyt ole niin paljon kerrottavaa kun nyt oon kipeänä eikä oikein jaksa tehdä paljon mitään.

Mutta voin kertoa teille että eilen vietettiin siis noita juhlia! :) 

Oikein onnistuneet niistä tuli, sain itsekin muutaman lahjan, esim. koruja ja kankaita ompelemiseen (♥ ompelemista). Yritän pikkuhiljaa tehdä sitten tänne muuten sen meikkupussi tutoriaalin;)


Mut eipäs tässä muuta:)

♥:Pipsa

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Päivää :))

Saara: Moikka :) Joudun taas pyytäämään anteeksi sitä että en ole kirjoitellut todella pitkään aikaan ;( Mutta oon ollut kavereiden kanssa ja silleen niin en ole oikeen blogia kirjoitellut. Mutta nyt oon täällä joten päivää ;DD 

Eilen olin kaverilla yötä ja siellä oli myös eräs toinen kaverini :DD Ostettiin karkkia ja vetistä moussea joka oli oikeestaan tosi hyvää ja sitten vuokrattiin leffa ja meikattiin x)) Elokuvan nimi oli Orpokoti se oli sellainen kauhu leffa mistö kyllä tuli mun lemppari ♥ ikäraja oli 13

Laitan tänne vaikka siitä trailerin youtubesta niin saatte tutustua paremmin sen kautta :) Se on ollut ehdolla Oscareille ja se on "suosittelemme" kohdassa siellä vuokraamossa.

Eli siis tossa se on. Ja siis huom se oli kauhu leffa :DD

Ja laitetaan sitten jotain iloisempaa ;) Sellainen biisi mikä on nyt soinu mun päässä aika kauan ja tuli vielä enemmän päähän kun kaverin pikkusisko kuunteli yhessä vaiheessa joten tässä tulee ;DD

Nakkivene xDD enjoy!!

♥: Saara

lauantai 31. elokuuta 2013

Pipsa:


Se tunne!

kun katsoo katsojalukua 

ja

se näyttää

2222♥

Kiitos:) 

xoxo Pipsa 

Huomenta ja ei kun juhlimaan! :D

Pipsa: Huomenta! Huomenna me järjestetään sellaiset pikkuiset juhlat ja niihinhän mä tietenkin leivon jotain:) Sen lisäksi olen ajatellut että voisin koittaa tehdä omaa pehmistä; pehmis kun on yksi maailman seitsemästä (?) ihmeestä! ;)

Tässä nyt kuva:D
Nyt on jo ensimmäiset kynttilät sytytetty:) Joulutunnelmaako? :D



♥:Pipsa


torstai 29. elokuuta 2013

Röhöm:)

Pipsa: Huomenta Suomi /ja muu Eurooppa/:) Olen tänään kipeä, pikkasen on flunssaa tullut. :/ No niin piti nyt ilmoittaa kaikille pipsasblog.blogspot.fi -blogiani lukeville, että se muuttuu nyt parhaillaan leivonta/ruoanlaittoblogiksi! ;) Tosin kyll' kirjoittelen sinne välillä myös kuulumisiani:) Toivottavasti käytte siellä kurkkaamassa :) (HUOM! Blogi on kirjoitettu ruotsiksi, vaihda kieltä Translate-toiminnon avulla:)

♥:Pipsa

maanantai 26. elokuuta 2013

Böö:D

Pipsa: Heiii:) Tänään oon ollut kaverin kaa heti koulun jälkeen, eli en ole ehtinyt pistäytyä täällä meidän blogillammex) Tänään ylä-asteella oli ekaa kertaa kotitaloutta sekä jumppaa, jumpassa pelattiin pesistä! :D
Pakko myöntää etten ole maailman paras pesäpallopelaaja, mutta yritinpäs ainakin! :) 

Huomenna saattaa tulla uusi resepti sinne leipuri hiivaan, teidän on pakko kurkata sinne huomenna :D

Ei mulla oikeastaan ollut muuta kerrottavaa tänään....:)

Moooooroooo:)

♥:Pipsa

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Jotaii ihmeellist

Pipsa: Terve:) Tänään oltiin mun veljen luona ihan nopsaan äidin kanssa;) Sitten oon täällä kotona herkutellut suklaalla ja parilla sipsillä, nami nami hehe:D (älkää kertoko kellekkään! Tää pysyy sun ja mun salaisuutena, jooko? ;)

Huomenna on muuten ekaa kertaa kotitaloutta koulussa, jännää! ;) Ja hei nyt mun on ihan pakko kertoa teille yksi asia...!

Kun me äidin kanssa oltiin kotimatkalla mun veljen luota niin päätettiin poiketa yhdessä puistossa, jossa leikin pienempänä. No kun sinne oli tullut joku uusi liukumäki, niin minun piti nyt näin uteliaana mennä kokeilemaan sitä. Tosin tuli todettua, että minä, 13-vuotias tyttönen, en enää mahdu oikein kunnolla lasten liukumäkeen... xD


♥:Pipsa

lauantai 24. elokuuta 2013

Tuubityyny osa 2

Pipsa: Moroo:) Joo, en siis ehtinyt eilen kirjoitella sen enempää kun oltiin äidin kanssa syömässä ulkona;)

Mut tässä nyt siis...

Tuubityyny osa 2:D

Leikkaa nyt siis kankaat pienemmiksi paloiksi (väärä info eilen!) ja ompele ne yhteen:) 
Ompele pienet kankaanpalat yhteen. (noi päällimmäiset ompelet vielä noihin muihin)

Käännä sitten koko "uusia" kangas nurinpäin ja ompele sitten se ensin kiinni ja sitten siihen pyöreät tyynynpäät.
HUOM! Jätä pieni aukko vanulla täyttämiseen! 

Täytä tyynyt esim. vanulla ja ompele vielä aukko kiinni.
ReAdY<3

:D♥:Pipsa


Ei siis tule kolmatta osaa, hehe;)

torstai 22. elokuuta 2013

Tuubityyny tutoriaali (osa 1)

Pipsa: Morooo:D

Niin kuin jo lupasin eilen, niin tässä se tutoriaali tyynyn tekoon tulee :D


Tuubityyny-tutoriaali (osa 1)
-baatiikkivärjääminen

TARVITSET: Vanhan lakanan/kangasta, sakset, batiikkiväriä, narua, (kaksi) ämpäri(ä), kukkakeppejä
Aloita leikkaamalla kaksi palaa kangasta (vanhasta lakanasta) ja leikkaa niistä vielä noin 10 palaa jokaisesta.

Solmi kankaat niin kuin esim. tässä yllä.

Laita batiikkivärit ämpäreihin+lisää kiehuvan kuumaa vettä. Aseta kankaat palat ämpäreihin ja painele niitä kukkakepeillä.

Aseta ne noin 20 minuutin jälkeen kuivumaan. Lopputulos pitäisi näyttää suunnilleen tältä:)


♥:Pipsa

WILL BE CONTINUED:D

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Pipsa: Heiii:) Ihan tiedoksi taas vaan niin huomenna tulee tuubityynyn tutoriaali; osa 1 :D mua jännittää ihan sikana että mitä te pidätte siitä! ;)
Taitaa tulla kolme osaa, joten pysykää tarkkoina että katsotte joka-ikisen niistä ettette missaa mitään tärkeää;)

Mutta joo, että ei tässä nyt kai sen enempää? ;)

Mutta moikka ja muistakaa kattoo sitten huomenna! :D

♥:Pipsa

tiistai 20. elokuuta 2013

MiksiOtsikkoOnVaikeaKeksiä?

Pipsa: Moiiii:) Tänään koulussa oli ihan normipäivä:D Paitsi että oli pakko käydä hammaslääkärillä, kun joku osa oli irronnut mun hammasraudoista! No onneksi homma hoitui ja kaikki on taas hyvin:)

Olen ajatellut tehdä haasteen tänne... Ehkä viikon tai parin aikana? ;)

No mut ei mulla tässä nyt oikeastaan ollut muuta kerrottavaa:D

Mut tässä tarjolla vielä yksi kuvaxD

(vanha)


♥:Pipsa

maanantai 19. elokuuta 2013

TheDay

Pipsa: Moi:D Tänään meillä oli koulussa sellainen aika jännä päivä... Käytiin nääs nääs näsa (joo sanon aina välillä tolleeen, tottukaa) katsokaas esim. nuorisotiloissa ja "leikittiin" kaikenlaisia tutustumisleikkejä, niin että meidän uusi luokka oppisi tuntemaan toisensa vielä paremmin kuin nyt:) Eli ei ollut tavallista koulupäivää today;)

Huomenna koulussa kässää ja äippää :) ihan perus;)

Mut tässä nyt vielä yksi kuva maailman (ehkä) herkullisimmasta jälkkäristä:D

keksijäätelö! :D itsekeksitty:) improvisaatiota:D no joo, mut you get it;)

♥:Pipsa

VIHDOIN! :D almost 2000 ja KOULUkamat:D

Pipsa: Heissansveissan;) Joo, vihdoin ja viimein tänne ilmestyy KouluKama-kuvat;) Tiedän, kesti vähän aikaa mutta toivottavasti oli odottamisen arvoista;)

tässä siis nämä mun koulukamat (saara laita sä sitten kanssa;) <3



My dear schoolbag;) Sen sisällä asustaa kansio, penaali jossa kyniä/kumeja/teroitin ja jotain muutakin:) Kuvassa näkyy myös vähän muitakin kamoja, saatte käyttää mielikuvitustanne pohtimaan mihin niitä käytetään;)


♥:Pipsa

sunnuntai 18. elokuuta 2013

MOijj :))

Saara:  Nyt on taas aikaa vierähtäny siitä kun viimeks kirjotin. Huhhuh... Onko siitä viikko??!! Mutta koulussa on kiireitä ;( Oon ollut kavereidenkin kanssa :) Ja nyt viikonloppuna on sitten aikaa kirjoittaa. Eilen meinasin kirjoittaa mutta se jotenkin vain jäi. Mutta siis ollaan tänään käyty metsässä samoilemassa xDD Siis oltiin kyrkösjärvellä n. 2 tuntii :) Siellä oli ekaksi sellainen sirkka ja sitten siellä oli citi orava joka tuli aika lähelle ;) Ja hirvimuurahaisia oli ihan sikana. Yhen polun varressa oli ainakin kolme muurahais pesää 20 metrin säteellä. Niitä vilisi jaloissa. Ja joku sellainen iso muurahainen tai joku puri mua o_O Mutta juu
Yritän tässä ladata jotain mobile juttuu että saisin puhelimesta kuvia tänne mutta katotaan saanko sen toimimaan ;)) Okei mun pitää hakee se puhelimeen ;DD aikamoista säätöö xDD No niin eli seuraavaan postaukseen saadaan varmaan mun puhelimesta kuvia ynms. :) joten moikka  ♥♥

♥: Saara

Pyjamabileet:)

Pipsa: Pipsa täällä moi! :D No nyt onkin kulunut vähän aikaa siitä kun viimeksi kirjoitin tänne!;) Tosiaan, on ollut koulua ja nyt viikonloppuna olin yötä kaverini luona:) Leivottiin sellainen kiva kakku, jossa päällä oli sokerimassaa mihin oltiin kirjoitettu "Pyjama Bileet" ja sitten pikku pyjama:) Oli ihan kivaa:)
Ja uskokaa pois; näin ekaa kertaa elämässäni "Kaunotar ja Hirviö"-elokuvan heidän luonaan! :) Belle on muistaakseni ollut rakkain Disney-prinsessa kun olin pieni, niin olihan se oikein hauskaa nähdä se elokuva loppujen lopuksi! ;) Mutta pakko myöntää, ettei alun perin oltu ajateltu että katsottaisiin se, mutta kun minä en oikein pidä noista kauhuleffoista niin paljon, niin "Tappajahait"-leffan sijasta sitten katsottiin kunnon videokasetilta "Beauty and The Beast" :) ♥ Ihanaaaaa! ;)

Tässä kuva subistaaaa;)



Subway, eat fresh:D


♥:Pipsa

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Show-jazz?

Pipsa: Moiii ja ihan nopsaan vaan pieni anteekspyyntö kun en oo ehtinyt kirjoittamaan tänne! ;) On nimittäin ollut koulua aamusta iltaan, tai no melkein ainakin;) 

Tänään kävin siis koikeilemassa Show-Jazztanssia, ei valitettavasti oikein sopinut minulle:( Tosin rakastan tanssimista, mutta tähän oma notkeuteni ei riittänyt. Nyt on sitten joku toinen harkka kaukoputkessa;)


♥:Pipsa

maanantai 12. elokuuta 2013

Koulutalkoihiphurraa? :)

Pipsa: Heiiii;) No, tänään mullakin alkoi koulu:D Sen lisäksi vielä ylä-astekin;)
Huuhuuh että jännitti! Tästä postauksesta tulee lyhyt, koska pitää miettiä huomisen kouluasua, hihi;)

No eiii, mut täs nyt kuva lohdutukseksi;)

Iloinen pupu, haha;)





♥:Pipsa

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Niin elikkäs joo+ ASKARTELUNIKSI kamutaulu

Pipsa: Moro! ;) Kotona taas mummilla kyläilyn jälkeen:) Kävin nopsaan kotimatkalla poimimassa kantarellejä, tuli noin 1/4 pussista täyteen;)

Eli jos luitte jo edellisen postauksen jonka tein, niin ehkä huomasitte sen pienen taulun vasemassa ylä-reunassa?

Siitä nyt siis lisää;)

KamuTaulu

Eli tässä nyt siis on kamutaulu, jonka teimme Saaran kanssa kun hän oli meillä yötä:) Keskellä näette sydämen (scrapbook-paperista tehty) jonka sisällä on kaksi PS-palaa:) (niistä piti tulla korvikset kutistemuovista, mutta reiät sulkeutuivat uunissa, tämä oli siis "hätä-keinot-keksii"-jutska) .

Niin elikkä liimattiin musta paperi sydämmineen toiselle scrapbooking-paperille, jolle sitten Saara kirjoitti minusta hyviä asioita, niinkuin kuvassa näkyy esim. KILTTI  j.n.e :) Aina kun on hieman allapäin voi katsoa tätä upeaa, itsetehtyä taulua ja heti on iloisempi;)
Näin helppoa, eikös? ;)

♥:Pipsa

lauantai 10. elokuuta 2013

pippurii xD

Saara: Moikka söin justiinsa oikein hyvää pippuri pihvii c: Joten siis ätille terveiset siitä 8D Äiti ja Iskä meni aamulla kiertelemään kirpputoreja koska äiti haluuaa sellaisen sohvan meidän parvekkeelle. Äiti aikoo sisustaa sen jotenki. Värikkääksi.ollan myös tänään käyty pesemässä mattoja :))) Tai siis äiti ja iskä meni ja menin sitten perässä. ;) Katoin just teeveestä sellasen ohjelman jonka nimi oli "saaliina ihminen" se oli aika jännä. Ja kiva jos niin ny voi sanoo xDD siinä tutkittiin jonkun miehen kuolemaa. Eli siis ihan kauheen kivaa. Mutta siis hyvä ohjelma. Ajattelin että jos nyt joku vaikka kommentoisi niin tekisin itsestäni ainakin sellaisen kysymys postauksen. Kun on noin paljon katsojia kuitenkin niin voisi nyt edes pari kysymystä tulla ;) Joten siis kysymyksii tulemaan :)

♥: Saara

NewHair;)

Pipsa: Hello:D Nyt oon sitten käynyt kampaajalla, tuli latvat leikattua ja sitten vielä leikattiin mulle eri "kerroksia" ;) Oon tosi tyytyväinen lopputulokseen, pakko myöntää:) Myös mun otsatukkaa vähän "fixattiin" eli se on nyt siisti koulunalkua varten;) 

Mentiin sitten äidin kanssa Subwayn kautta kotiin, ja ostettiin sieltä meille subit:) Söin siis (uskokaa tai älkää) ekaa kertaa elämässäni subin;) Oli oikein namia:)

Tässä kuva lintsissä voittamastani pupusta;) Eks ookki ihana xD




Katsokaapa vasemmalle yläreunaan... Näettekö tuon pienin taulun? ;) Siitä lisää ensi postauksessa;)


♥:Pipsa

perjantai 9. elokuuta 2013

Morjensta vaan:D

Pipsa: Moikka vaan kaikille:) Piti tässä nyt vaan ilmoitella että menkää ihmeessä katsomaan päivitettyjä Fashion & clothes♥♥-sivuja (klikkaa päästäksesi sivuille)! :) Sieltä löytyy taas uusia kuvia;) 

Ja mäkin varmaan laitan sitten jossain vaiheessa noista mun koulukamoista kuvia:D 

Tänään käytiin mun yhden kaverin kanssa ostamassa mun veljille synttärilahjat:D Joo, okei... Nillä on synttärit vasta jotain kuukauden päästä, mut ihan sama;)

Ja ostosten jälkeen (käytiin m.m Dressmannissa/MekkoMiehessä kun ostin mun yhdelle veljelle sen yhden jutun;) syötiin jätskii ja pehmistä:)

Mut joo, vähän sekalainen postaus mut olkoot!;) kai te jotain ymmärsitte? x)

♥:Pipsa

päiviä ja another day in the school xxDD

Saara: No niin moi :) Eli siis taas loppu koulu kaheltatoista ja eka 6 luokan läksykin tuli. Pitää lukea hissasta yks osa;D joten ei nyt ihan kauheen paljon.. Käveltiin tänään koko päivä kavereiden kanssa silleen hauskasti xDD Kuuntelen tässä musiikkia.  Juuuh.. Sitten me siellä koulussa haettiin kaikki kirjat ynms. Mutta eipä muuta ;) Otan tänään kuvat mun koululaukusta ja kirjoista ;D Ja laitan tänne siis :3

♥: Saara

torstai 8. elokuuta 2013

Kiitokseksi saatte:D



Kiitokseksi siitä että

                 Olette käyneet blogillamme 1740 kertaa (!!!)

niin tänne ilmestyy 

              Kuva (wow!)

ENNENNÄKEMÄTÖN KUVA! <3

(vas) Saaran ostama One Direction-kirja ja (oik) mun koulukalenteri:D


♥:Pipsa

HuomentaxDaamu meni jo, whopsis...;)

Pipsa: Moi, täällä minä! :D Mitäs mieltä olette siitä että koulut alkaa kohta? ;) Ja siitä että kesäloma loppuu? Mun mielestä toi eka kysymys vaikuttaa iloisemmalta, kuin tuo toinen, eikös? :) 

Täällä on sateista, ihan vaan tiedoksi kaikille:D


Jippii, ton mä kirjoitin tänään aamulla, mutta jäikin vaan luonnokseksi...:D
Hyvä minä;)

Nyt ei ole enää sateista, vaan ihan tooosi lämmintä ulkona! Ja aurinkoista:)
Käytiin tänään äitini kanssa sitten eräässä konditoriassa/kahvilassa ostettiin sieltä sitten kotiin mulle berliinimunkki, äipälle wienerinleipä:D Sit käytii Dressmannissa (ostettiin yhelle tutulle boxerit...;)  ja kirjastossa:)
Lainasin sieltä jotain  kirjoja kaundeudesta ja hiuksista;)

Oon siis jäänyt sen hiusoppaan (pääset sinne täältä) jälkeen kiinni noihin hiustyyli-hommiin:) Ittelläni on kuitenki se ongelma, et mä en tiedä miten mä pitäisin mun otsista...Pitää yrittäää löytää joku otsis mikä sopii mulle;)


♥:Pipsa

EKA KOULUPÄIVÄ KUTOSELLA ;( 8D

Saara: nyyh nyt piti mennä kouluun ;( alko tänään klo. 09:00 ja loppu ennen kahtatoista.. Ollaan saatu uudet pulsat ja meidän luokan prinsessa kello on heivattu :D Saadaan varmaan joku "vähän" hienompi. x)  Tänään ei viel ollut mitään aineita ynms. vaan pelkkää puhumista oikeestaan. Huomenna saadaan sitten kirjat ja sensellasta. No niin heippa :)

♥: Saara

tiistai 6. elokuuta 2013

No, mitäs tässä?

Pipsa: Moi vaan kaikille:) Mitäs ootte tehneet tänään? (voitte kommata jos haluutte;) Ite vietiin äitini kanssa mun vanhat pyörät sellaiseen hyväntekeväisyyspaikkaan, eli sitten kun joku ostaa ne pyörät niin rahat menevät hyväntekeväisyyteen ja lasten sekä nuorten urheilumahdollisuuksiin:) Eli huippuhyvä juttu:D Äsken sitten pesin mm. yhden pupun, jonka voitin Lintsillä;) Siitä muuten tulee varmaan joku kuva sitten jossain vaiheessa:D

Mut ei muuta tällä kertaa, nyt vaan iltapalaa syömään:) (ainakin meillä!;)



♥:Pipsa

maanantai 5. elokuuta 2013

UkkoPekka(ko?)

Pipsa: Morjensta vaan everybody;) Eilen siis oltiin yhdessä Sagan perheen kanssa Lintsillä-eli Suomen pääkaupungin, Helsingin, huvipuistossa;) Olipa kivaa, kuulkaas:D Siis kivaa oli se, että ylitin pelkoni ja uskaltauduin astumaan Ukko-laitteen vaunuun. Ja huuhhuuuhuh! Mut ihana laite, kerta kaikkiaan:D

Ja meninhän muihinkin "hurjiin" laitteisiin:D
Loppujen lopuksi oli hyvä päivä, niin kuin "ennustinkin" ;)

Tänään olin ekaa kertaa Empun luona-yksi tyyppi joka tulee mun luokalle:)

♥:Pipsa

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Mattopesu xD

Saara: Moikka siis oltiin tuossa aamulla menossa pesemään mattoja muttei sitten päästykkään. Eli siis kun mentiin sinne niin siellä oli paikat täynnä ja äiti kysyi että onko joku pian valmis niin eräs mies sanoi että sillä on viimeinen matto menossa. Jätettiin sellainen ämpäri siihen paikalle merkiksi että se on varattu ja äiti sanoi sille että käydään kävelemässä ja tullaan sitten takaisin mutta kun tultiin niin siinä oli joku mummeli ja se sanoi että sille oli sanottu et me mentiin muka hakemaan mattoja kotoa. -.- Piti mennä sitten pois kun ei ollut muualla vapaata ja se rouva siinä ei ollut ollenkaan lähdössä... Sitten tultiin kotiin ja syötiin jäätelöä. Äiti meni rannalle ottamaan aurinkoa. Ja eipä muuta :)

♥: Saara

Tänään on hyvä päivä!:)

Pipsa: Huomenta! Oli vähän pakko laittaa toi subin mainoksessa kuuluva "Hyvä Päivä" tohon otsikoksi;) Uskon siis että tästä tulee hyvä päivä:) Huomenna kerron siitä lisää, sillä en ehkä ehdi tänään:)

Tässä kuitenkin tää: Hyvä Päivä-biisi kaikille Hyvän Päivän Toivojille;)


♥:Pipsa

PS! Oon aika usein meinannut vahingossa kirjoittaa "♥: Pisa", eli se vino torni joka sijaitsee Pisassa, ItaliassaxD

lauantai 3. elokuuta 2013

moikka! Ja salainen blogipaussi päättyyy

Saara: No niin eli siis salainen blogipaussi päättyy! Eli siis oon ollut tässä pari päivää serkulla eikä siis kauheesti blogissa ehtiny käymään ;D Mutta nyt takasin taas. Kerron sitten myöhemmin kaiken mitä oon tehnyt mutta nyt jätän teidät jännitykseen ja lopetan kirjoittamisen! Moikka ;)

♥: Saara

Täällä taas!

Pipsa: Moikkelis Koikkelis taas vaan kaikille! ;) Oon siis ollut leirillä, siksi tämä pikkuinen blogipaussi, toivottavasti kestitte sen! Tässä nyt kuva kahdesta tyynyliinasta sekä kahdesta (yksi isompi, toinen pienempi) tuubityynyistä mitä olen tehnyt:D Ei nyt tule pikkaseen aikaan vielä noita kuvia vaatteista, sillä ne on vielä kamerassa, eikä tietokoneella:) Maltakkaa vielä siis hetki;)



Tyynyliinat tehty yhteensä metrinkankaalla:) Tuubityynyjen kangas itsetehtyä batiikkia:)






♥:Pipsa

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

PikkuBlogipaussi ft. vika kuvasuihku:)

Kemiö-reissu kuvissa;)

Karkkiii;)

Kemiönsaarella on pari kanavaa, tässä ollaan menossa yhteen niihin:)

Tässäpä oli sitten sen nimi, hehe;)



No niin, toi kuvasuihku on nyt sitten finito capputto:)
Nyt pidän sitten parin päivän blogipaussin, c u later alligator(s);)

♥.Pipsa

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Siirrettään...Ladataan...Syksyä...(kö?)

Pipsa: 

Joo, hei nyt on sellainen jutska, että kuvasuihkun vika osa siirrettään huomiseksi, muistakaa kattooo;)

♥:Pipsa

heippa kaikille ;)

Saara: Moi :) Olen nyt täällä salilla. (eli äitin ja iskän työpaikalla) äsken treenasin mutta lopetin sitten ja meen lopuks tollaseen "pyörään" pyöräilemään ja ottamaan loppulämpät ;D  Joo ja ihan hämmästyin noista katsojaluvuista! ;) siis niiiin paljon ihmisiä on käyny kattomassa tän! :) Kiitos siitä!
Ei oo nyt oikein sellainen blogin kirjoittamis tunnelma joten tästä tulee lyhyt mutta tulin kuitenkin kirjoittamaan (: joten siis moikka :D

♥: Saara

p.s oon nyt tällasellä jännällä koneella jossa on vanhanaikainen nääpäimistö xD aika vaikee kirjottaa verrattuna mun läppäriin 8D mutta joo moikka!

HuomentaTheWorld:D

Pipsa: Huomenta vaan kaikilleee;) Nyt täällä parhaillaan kuuntelen Olly Mursin kappaleita samalla kun vähän mietiskelen ylä-astetta, aloitanhan sen aika piakkoin! ;) Ja Saara aloittaa kutosen! Voi että kun aika menee nopeasti! Äsken me vasta tavattiin Saaran kanssa (joku 10 vuotta sitten;), ja nyt me ollaan molemmat kohta ylä-asteella, vielä vuosi Saaralle:) Ja näinä kymmenenä vuotena ollaan jo tehty oma blogi, jota Te nyt luette:D Ja kävijämäärä on tällä hetkellä huimat 1448, kiitos tosi paljon:D Jatkakaa lukemista vaan;)


Mutta enemmän, ja vika kuvasuihku, tulee sitten myöhemmin tänään:)

♥:Pipsa
K

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Ilmoitus Kaikille:D

Pipsa: Moi:D Ihan vaan tässä ilmoittelen, että voitte mennä katsomaan noita Leipuri Hiiva- ja Fashionsivuja, niihin on taas lisätty uusia juttuja;)

Kiitti etukäteen:)


♥: Pipsa


play hard ;D

Saara: Heipsan kuuntelen tässä musiikkia david guetan play hard;) ynms.
Tänään siis lähti Mummi ja Setä sitten täältä. Heidän piti mennä vielä erääseen paikkaan aika kauas. Mutta se on Suomessa;) Ikävä tulee... :I
Kauheeta oikeesti kun kesäloma loppuu :'( Tekisin mitä vaan jos saisin alottaa kesäloman alusta oikeest!! :o Tää kesä meni varmaan kaikista nopeiten kaikista mun kesistä! Tuntuu et ens kesään onn jotain 10 vuotta o.ö Mutta kyllä se tulee :) Ja nyt siis meen kutoselle ja sitten ylästeelle;) Iha kiva kans nähä kaikkii kamuj nyt kesän jälkeen. Ajattelin nyt alkaa vähän ottelemaan kuvia jotta saan ne sitten tänne mahdollisimman pian ;) Käytiin tässä aamulla ennenkun Mummi ja Setä lähti niin apteekissa ja äidin ja iskän työpaikalla. Sitten jäätelöllä. Tänään meen myös kirjastoon käymään varmaan?? Inhottava sää :/ Mutta hyvää päivän jatkoa;D

♥: Saara

KuvaSuihku (osa 2)

Kemiö-reissun KuvaSuihku osa 2
Tässä sitten on Kemiön ehkä tunnetuin "nähtävyys", Kemiön kirkko:) Hyvin kaunis ulkonäöltään, varsinkin, kun aurinko sattui paistamaan tuosta vierestä;)

Kemiöön matkatessa näki hyvin paljon maatila-eläimiä esim. lehmiä, lampaita ja hevosia, kuten kuvassa.
Hajukin oli sen mukainen...;)


Kun sitten oltiin ihan perillä Kemiössä, niin käväistiin Kassandra-nimisessä kukkakaupassa. Sieltä kurkisti ulos sekä toukka...

.... Että leijona;)


Huomenna tulee sitten viimeinen osa Kemiön kuvasuihkua, muistakaa katsoa;)

Oon sitten tänään ollut mummilla ja silittänyt uutta (tai vanhaa, olihan se kirppikseltä;) peplum-toppiani, mutta sattuikin sellainen hommeli, että vettä tuli sieltä silitysraudasta ulos, joten toppi joutaa nyt kuivua ulkona parvekkeella;) Kuvat näistä kahdesta vaatekappaleista (toinen oli se t-paita, josta puhuin eilen) siirtyvät hieman eteenpäin:)

Kiitos muuten teille yli 1380 kävijälle! ♥ Ootte meille tärkeitä:)

♥:Pipsa

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

:) Moi :) kartano;D

Saara: Eli siis nyt on sitten ilta ja käytiin siis siellä kartanolla :) Törnävän kartanon mailla oikeestaan. Käveltiin siellä ja käytiin katsomassa myös yhden hotellin terassia (siis sellaista missä myytiin kaikkea pullasta voileipiin :) ja löydettiin puun vierestä sellainen itse tehty onki vapa ;D Yritettiin kalastaa sillä enemmänkin läppänä koska kalastaminen on kivaa. Kyllä sen nyt tiesi ettei me saada kalaa kun ei ollut syöttiä ja oli sellainen aika huono onki x) Iskä löysi sitten maasta sellaisen kiiltävän paperin palan joka muistutti etäisesti sellaisia kalastus syöttejä jotka kiiltää :D Kun siirryttiin vähän eri paikkaan kalastamaan niin siinä olikin levää. Aina kun nosti vapaa niin tuli kilo levää perässä -.-

Ja unohdin kertoa siitä että tänään vietettiin täällä kotona mun nimmppareita kun olin "kohteessa" sillon kun oli oikeesti nimpparit. Oli daim kakkua ja muffinsseja sekä keksejä :3 namm :) sain lahjaksi :
  • Elokuvan
  • sellaisen hiuskiinnitys jutun :D
  • 20 € lahjakortin glitteriin
  • keitto kirjan :) Siis nimensä mukaisesti keitto kirjan eli siinä oli keittoja :)
ja kortin ;)

Hyvää yötä ♥ :)

♥: Saara

p.s jos joku ihmettelee että miksi kirjoitan aina "kohteessa" niin se johtuu siitä että ne asiat liittyvät siihen kaupunkiin missä Pipsa asuu eikä Pipsa halua että sitä mainitaan ainakaan vielä. Joten siis yrittäkää selvitä asian kanssa :D

Se Tunne! Kuvasuihku (osa 1)

Kuvasuihku Kemiö-reissulta!

Ajomatkan aikana pelasin vanhimman isoveljeni vanhaa peliä, Nintendo DS:n edeltäjää;)

Se tunne kun lentokone lentää aivan yläpuolellasi! WOW!

Tässä nyt laukkuni (tätini vanha) vetoketju, joka näytti jännältä! :D

Kun en keksinyt muuta tekemistä, etsin radio-signaaleja mummini vanhalla (jälleen kerran VANHALLA) radio-vekottimella:D Tosi jännää, vaikka loppujen lopuksi olikin hieman tylsää...:)


Niin kuin ehkä huomasitte, en ole ottanut niin paljon kuvia itse Kemiöstä, paitsi muutaman kuvan, jotka tulevat huomenna tänne:)

BTW, käytiin tänään äitini kanssa ravintolassa syömässä lohta ja muusia:) Namiii;) Sitten käytiin kirppiksellä, mulle löytyi sieltä sellainen pinkki peplum - toppi, siitä varmaan kuvia myöhemmin, samoin kuin paidasta jonka ostin tänään kaverini kanssa:)
Mentiin sitten kaverin luokse sen mini-shoppailun jälkeen:D

♥:Pipsa