keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

PikkuBlogipaussi ft. vika kuvasuihku:)

Kemiö-reissu kuvissa;)

Karkkiii;)

Kemiönsaarella on pari kanavaa, tässä ollaan menossa yhteen niihin:)

Tässäpä oli sitten sen nimi, hehe;)



No niin, toi kuvasuihku on nyt sitten finito capputto:)
Nyt pidän sitten parin päivän blogipaussin, c u later alligator(s);)

♥.Pipsa

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Siirrettään...Ladataan...Syksyä...(kö?)

Pipsa: 

Joo, hei nyt on sellainen jutska, että kuvasuihkun vika osa siirrettään huomiseksi, muistakaa kattooo;)

♥:Pipsa

heippa kaikille ;)

Saara: Moi :) Olen nyt täällä salilla. (eli äitin ja iskän työpaikalla) äsken treenasin mutta lopetin sitten ja meen lopuks tollaseen "pyörään" pyöräilemään ja ottamaan loppulämpät ;D  Joo ja ihan hämmästyin noista katsojaluvuista! ;) siis niiiin paljon ihmisiä on käyny kattomassa tän! :) Kiitos siitä!
Ei oo nyt oikein sellainen blogin kirjoittamis tunnelma joten tästä tulee lyhyt mutta tulin kuitenkin kirjoittamaan (: joten siis moikka :D

♥: Saara

p.s oon nyt tällasellä jännällä koneella jossa on vanhanaikainen nääpäimistö xD aika vaikee kirjottaa verrattuna mun läppäriin 8D mutta joo moikka!

HuomentaTheWorld:D

Pipsa: Huomenta vaan kaikilleee;) Nyt täällä parhaillaan kuuntelen Olly Mursin kappaleita samalla kun vähän mietiskelen ylä-astetta, aloitanhan sen aika piakkoin! ;) Ja Saara aloittaa kutosen! Voi että kun aika menee nopeasti! Äsken me vasta tavattiin Saaran kanssa (joku 10 vuotta sitten;), ja nyt me ollaan molemmat kohta ylä-asteella, vielä vuosi Saaralle:) Ja näinä kymmenenä vuotena ollaan jo tehty oma blogi, jota Te nyt luette:D Ja kävijämäärä on tällä hetkellä huimat 1448, kiitos tosi paljon:D Jatkakaa lukemista vaan;)


Mutta enemmän, ja vika kuvasuihku, tulee sitten myöhemmin tänään:)

♥:Pipsa
K

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Ilmoitus Kaikille:D

Pipsa: Moi:D Ihan vaan tässä ilmoittelen, että voitte mennä katsomaan noita Leipuri Hiiva- ja Fashionsivuja, niihin on taas lisätty uusia juttuja;)

Kiitti etukäteen:)


♥: Pipsa


play hard ;D

Saara: Heipsan kuuntelen tässä musiikkia david guetan play hard;) ynms.
Tänään siis lähti Mummi ja Setä sitten täältä. Heidän piti mennä vielä erääseen paikkaan aika kauas. Mutta se on Suomessa;) Ikävä tulee... :I
Kauheeta oikeesti kun kesäloma loppuu :'( Tekisin mitä vaan jos saisin alottaa kesäloman alusta oikeest!! :o Tää kesä meni varmaan kaikista nopeiten kaikista mun kesistä! Tuntuu et ens kesään onn jotain 10 vuotta o.ö Mutta kyllä se tulee :) Ja nyt siis meen kutoselle ja sitten ylästeelle;) Iha kiva kans nähä kaikkii kamuj nyt kesän jälkeen. Ajattelin nyt alkaa vähän ottelemaan kuvia jotta saan ne sitten tänne mahdollisimman pian ;) Käytiin tässä aamulla ennenkun Mummi ja Setä lähti niin apteekissa ja äidin ja iskän työpaikalla. Sitten jäätelöllä. Tänään meen myös kirjastoon käymään varmaan?? Inhottava sää :/ Mutta hyvää päivän jatkoa;D

♥: Saara

KuvaSuihku (osa 2)

Kemiö-reissun KuvaSuihku osa 2
Tässä sitten on Kemiön ehkä tunnetuin "nähtävyys", Kemiön kirkko:) Hyvin kaunis ulkonäöltään, varsinkin, kun aurinko sattui paistamaan tuosta vierestä;)

Kemiöön matkatessa näki hyvin paljon maatila-eläimiä esim. lehmiä, lampaita ja hevosia, kuten kuvassa.
Hajukin oli sen mukainen...;)


Kun sitten oltiin ihan perillä Kemiössä, niin käväistiin Kassandra-nimisessä kukkakaupassa. Sieltä kurkisti ulos sekä toukka...

.... Että leijona;)


Huomenna tulee sitten viimeinen osa Kemiön kuvasuihkua, muistakaa katsoa;)

Oon sitten tänään ollut mummilla ja silittänyt uutta (tai vanhaa, olihan se kirppikseltä;) peplum-toppiani, mutta sattuikin sellainen hommeli, että vettä tuli sieltä silitysraudasta ulos, joten toppi joutaa nyt kuivua ulkona parvekkeella;) Kuvat näistä kahdesta vaatekappaleista (toinen oli se t-paita, josta puhuin eilen) siirtyvät hieman eteenpäin:)

Kiitos muuten teille yli 1380 kävijälle! ♥ Ootte meille tärkeitä:)

♥:Pipsa

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

:) Moi :) kartano;D

Saara: Eli siis nyt on sitten ilta ja käytiin siis siellä kartanolla :) Törnävän kartanon mailla oikeestaan. Käveltiin siellä ja käytiin katsomassa myös yhden hotellin terassia (siis sellaista missä myytiin kaikkea pullasta voileipiin :) ja löydettiin puun vierestä sellainen itse tehty onki vapa ;D Yritettiin kalastaa sillä enemmänkin läppänä koska kalastaminen on kivaa. Kyllä sen nyt tiesi ettei me saada kalaa kun ei ollut syöttiä ja oli sellainen aika huono onki x) Iskä löysi sitten maasta sellaisen kiiltävän paperin palan joka muistutti etäisesti sellaisia kalastus syöttejä jotka kiiltää :D Kun siirryttiin vähän eri paikkaan kalastamaan niin siinä olikin levää. Aina kun nosti vapaa niin tuli kilo levää perässä -.-

Ja unohdin kertoa siitä että tänään vietettiin täällä kotona mun nimmppareita kun olin "kohteessa" sillon kun oli oikeesti nimpparit. Oli daim kakkua ja muffinsseja sekä keksejä :3 namm :) sain lahjaksi :
  • Elokuvan
  • sellaisen hiuskiinnitys jutun :D
  • 20 € lahjakortin glitteriin
  • keitto kirjan :) Siis nimensä mukaisesti keitto kirjan eli siinä oli keittoja :)
ja kortin ;)

Hyvää yötä ♥ :)

♥: Saara

p.s jos joku ihmettelee että miksi kirjoitan aina "kohteessa" niin se johtuu siitä että ne asiat liittyvät siihen kaupunkiin missä Pipsa asuu eikä Pipsa halua että sitä mainitaan ainakaan vielä. Joten siis yrittäkää selvitä asian kanssa :D

Se Tunne! Kuvasuihku (osa 1)

Kuvasuihku Kemiö-reissulta!

Ajomatkan aikana pelasin vanhimman isoveljeni vanhaa peliä, Nintendo DS:n edeltäjää;)

Se tunne kun lentokone lentää aivan yläpuolellasi! WOW!

Tässä nyt laukkuni (tätini vanha) vetoketju, joka näytti jännältä! :D

Kun en keksinyt muuta tekemistä, etsin radio-signaaleja mummini vanhalla (jälleen kerran VANHALLA) radio-vekottimella:D Tosi jännää, vaikka loppujen lopuksi olikin hieman tylsää...:)


Niin kuin ehkä huomasitte, en ole ottanut niin paljon kuvia itse Kemiöstä, paitsi muutaman kuvan, jotka tulevat huomenna tänne:)

BTW, käytiin tänään äitini kanssa ravintolassa syömässä lohta ja muusia:) Namiii;) Sitten käytiin kirppiksellä, mulle löytyi sieltä sellainen pinkki peplum - toppi, siitä varmaan kuvia myöhemmin, samoin kuin paidasta jonka ostin tänään kaverini kanssa:)
Mentiin sitten kaverin luokse sen mini-shoppailun jälkeen:D

♥:Pipsa

hellooo :)

Saara: No niin nyt mun pitää varmaan jo pyytää anteeksi kun en ole kirjoittanut niin pitkään aikaan... :I siis kun olin tuolla "kohteessa" käytin puhelimeni nettiä. Ja ilmeisesti se ei oikein tykännyt blogin kirjoittamisesta (siis jaoin puhelimen nettiä tähän tietokoneeseen, saatte pyytää apua jos joku haluaa oppia sen taidon!) kun olin kirjoittanut tän valmiiksi ja kirjoitin sitten noita tunnisteita niin sitten se vaan katosi. Siis ihan koko teksti ja en millään sitten jaksanut kirjoittaa uudestaan ja muutenkin tuli aina jotain tekemistä! Joten nyt sitten jatkan taas kirjoittamista :) Joten ei syytä huoleen jatkan kirjoittamista :)

Joten siis olen nyt täällä kotona :) Ja tulee kyllä ikävä sinne "kohteeseen" :( kaikkia tulee ikävä :( mutta joskus on pakko lähteä. Ja kivaa oli :) Kirjoitan nyt siis kaikke mitä tein siellä:)

  • Langinkoskella
  • Pipsalla yökylässä
  • Pipsalla kylässä
  • Hoplopissa
  • lenkeillä siskon kanssa
  • yleensäkkin urheilemassa siskon kanssa
  • yökylässä siskon luona
  • puistoissa käymistä
  • fresbeen heittelyä ja sulkapallon pelaamista sedän kanssa
  • ja löhöilyä ;)
Ja siis kaikkea muutakin pieniä juttuja :) Ai niin joo tuosta jäi se että käytiin myös uimassa :)
Syyslomalla sitten takaisin varmaan :) Joten kaikki silloin nähdään! Ja Pipsa uudestaan sitten seuraavana kesänä ;)

♥: Saara

p.s sori Pipsa kun oot joutunut itse kirjoittamaan kaikkea :I Vaikka onhan sekin kiwaa tietenkin ;)

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Reissulivei:D

Pipsa: Heissan vaan kaikille:) Tänään oltiin reissulla (kattokaa huomen tänne niin näätte minne! Jännitystä;), joten en siksi ole pystynyt kirjoittamaan tänne sen enempää tänään:D Reissun aikana otin aika paljon kuvia (yhden videon, mietin vielä teenkö videopostauksen vai en:), joten luvassa on seuraavina päivinä aika todennäköisesti KUVASUIHKU(ja) :D

Mutta nyt lopetan tältä erää, muistakaa siis katsoa huomenna ja ylihuomenna ja niin edelleen tätä blogia, kun niitä kuvia tulee rutkasti:D

♥:Pipsa

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Ystäväkoru-tutoriaali

Pipsa: No niin, nyt on aika askarella parhaille kamuille ystäväkorut!;) Helppoa ja kaunista:) Tässä on nyt sitten tutoriaali (kuvalaatu...Oli ilta...;)
xoxo

Sido 6 lankaa yhteen ylhäältä ja tee niinkuin näet kuvissa:)







READY:D

♥:Pipsa

torstai 25. heinäkuuta 2013

Viinmarjamehunpullonkorkinavaajanpuhdistusaine+FlipFlops

Pipsa: Heissulivei:D Ollaan sitten tänään käyty äidin ja veljien kanssa poimimassa kaksi ämpärillistä viinimarjoja:) Nyt on sitten edessä se mehunteko,  odotan sitä todella innolla;D Sen lisäksi ollaan tänään istutettu uudelleen eräitä kukkia toiseen paikkaan kuin ensiksi oli ajateltu;)
Niin kuin varmaan monikin teistä jo tietää, niin marjapensaissa on aika paljon ötököitä. Tämä kerta ei ollut poikkeus:) Ainakin kaksi ötökkää kävelivät käteni päällä! HYI!;D Ja vaikka kuinka moni käveli siinä pensaassa "huomaamattomasti" ohi;)

Mun ja Saaran Flip-Flopit laiturilla kun oltiin uimassa:)




:Pipsa

Heippa taas ja olen myöhässä :D

saara: Anteeksiku en ole nyt kirjoittanut koska täällä riittää tekemistä! Ollaan käyty siskon kanssa urheilukentällä juoksemassa ja hyppimässä esteitä :D Kiwaa on ollut. Nyt me mennään veljen luokse kylään! :) Nähtiin eilen sellainen kissa aidalla siis keskellä kaupunkia vapaa kissa? Sisko sanoi että se on ihan normaalia että kissoja pidetään kaupungissa vapaina, mutta silti mua jäi vaivaamaan se. Jos olisin saanut olisin ottanut sen mukaan :D Mutta kirjoitan sitten illalla lisää heippaa!!

♥: Saara

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Puuttuva (palapelin)palanen:)

Pipsa: No, morjensta vaan kaikille:D Joo, elikkäs oon tänään ollut mun kaverin Annan kanssa, siksi tuli niin lyhyt postaus viimeksi (toivottavasti ei haitannut!):D Annan luona me ensin vähän nautittiin Domino-kekseistä ja purkansyömisestä ja sitten oltiin vähän silleen että no mitäs tehtäisiin. Päätettiin sitten mennä Annan huoneeseen laittamaan palapeliä:) Kun me sitten vihdoi ja viimeinen oltiin päästy niin pitkälle että oli viimeinen palapelinpala edessä, huomattiin ETTÄ SE PUUTTUI! Me etsittiin sieltä Annan huoneesta joka paikasta, kunnes Anna sitten nosti mattokulmaa, jonka päällä hän istui. Ja siinähän se tietenkin oli;)

Yritän saada huomiseksi jotain kuvia tänne, mutta nyt hyvää yötäXD

♥:Pipsa

Lyhyt:D

Pipsa: Moi:) Tää on lyhyt postaus nyt, koska en oikein ehdi laittaa pitkää nyt:) Lisää tulee siis myöhemmin illalla:)

Niin joo, menkää ihmeessä kattoo noi Leipuri Hiiva ja Fashion-sivut; niistä löytää ihan tosi hyvii reseptejä ja ideoita;)


♥:Pipsa

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Haaste?

Pipsa: Nyt hei kuulkaas kaikki te kävijät (myös Sinä, joka luet tätä nyt) saatte meiltä tällaisen haasteen; saataisko huomiseksi 1000 kävijää tänne meidän blogiin? :D Oltaisiin tosi kiitollisia!;) Sen lisäksi saatte tietenkin toivoa jotain, mistä kirjoittaisimme tai jotain mitä te haluaisitte että me tehtäisiin (tänne blogiin) ;)

Btw... Olin tänään Sagan luona, tulin sieltä kotiin joku tunti sitten:) Sagan luona olemisen lisäksi oon ollut näinä viimeisinä kolmena päivänä erittäin luova ompelemisen suhteen. Oon nimittäin ahkerasti (no johan minä nyt tässä kehun itseäni;) tehnyt kaksi tuubityynyä; yksi pieni, toinen iso ja tänään aamupäivällä tein sitten kaksi tyynyliinaa meidän sohvatyynyihimme:)
Laitan ehkä niistä sitten kuvia myöhemmin;)

Niihin tyynyliinoihin käytiin sitten äidin ja mun veljen kanssa aamulla hakemassa sellaista ihanaa pellava-kangasta:D Siinä oli sellaisia ihania pieniä perhosia ja kasveja ja sitten joitain ranskaksi kirjoitettuja sanoja ja ja ja...! ;) No, saatte sitten myöhemmin nähdä;)

♥:Pipsa

Pulla:D

Pipsa: Good morning! :D (aloitetaan aamut heti näin kansainvälisesti) Nyt täällä parhaillaan kuuntelen musiikkia samalla kun kirjoitan tänne:) Eilen leivottiin mun äidin kanssa pullia, nom nom:D Kokeiltiin ihan sellaista uutta makua; vanilijakreemiä pullan kanssa;) Herkullista tuli, vaikka tosin kyllä leipomisen aikana tulikin hieman sotkuista...;) Vaniljakreemipullien lisäksi tehtiin ihan tavallisia voisilmäpullia, mutta tällä kerralla ei tehty mitään kanelipullia tai sellaista:D

Kuinka moni teistä on jo katsonut One Directionin uuden videon; Best Song Ever?:) Vaikkei tykkäisikään kappaleesta, niin video on kuitenkin ihan katsomisen arvoinen:D

Tässä nyt se niiden video:) 


♥:Pipsa

maanantai 22. heinäkuuta 2013

hyvää aamupäivää blogittajat ;)

Saara: Tervetuloa taas tänne meidän blogiimme ;) Aamulla nukutti niin kauheesti etten meinannut päästä sängystä ylös mutta pääsin kuitenkin kun oli pakko mennä suihkuun ;D Mua harmittaa kun mä en oikeen oo laittanut tonne Leipuri Hiiva puolelle mitään.. Kun en ole kotona niin en saa sieltä käsin mitään reseptiä ja sitten pitäisi niitä kuviakin saada... Mutta minä lupaan et sitten kun pääsen kotiin niin tulee reseptejä!
Tänään pitäis tulla sisko ja siskon poika kylään ♥ Ja illalla lenkille ;)
Mutta siis vielä kiitän oikeesti noista lukemista mitä näkyy tuolla renunalla!! Siis oikeesti! Kiitos ja jatkakaa vaan ;)

♥: Saara

p.s joku päivä pitäis nähä Pipsa milloinkohan?


 Miehän unohdin ihan kokonaan että mun piti laittaa vielä niitä Langinkoski kuvia!! NO mutta täsä sitten on sellainen kuva että tuolla näkyy se kalamajan pää rakennus eli siis se kalamaja ;) ©
Ja iin on sellainen hieman pienempi rakennus sitten koskella päin :)©
 
 
 
kiitos kun jaksoit lukea/ katsoa!
 
 
p.p.s tästä tuli aika outo postaus :D

Menkää kattoo Leipuri Hiiva♥-sivua;)

Pipsa: Huomenta:) Laitan siis parhaillaan sinne Leipuri Hiiva♥-sivulle reseptin suklaa-/mokkaruuduista:D Nammm;)

#¤#¤#¤#¤

Tänään aion vain laiskotella. Nauttia elämästä niin paljon kuin nyt vaan voi. Istua tököttämässä sohvalla tai sängylläni. Ja leipoa pullia:)
Siinä oli siis päivän suunnitelma:D

***^^***

Toivon että tänään tulisi jotain kivaa postista:D Mä en tiedä teistä, mutta itselleni ainakin aina tulee sellainen kiva olo kun kuulee että postiluukku kolahtaa ja sisään tulee kasa postia;) Mutta kuinka usein sitä kiittelee postimiestä, kuin esimerkiksi hammaslääkäriä hänen tekemästä työstään? Ihan vaan tässä aloin miettimään että ei sitä melkein koskaan tule sanotuksi kiitos, kun postimies/-nainen tuo postit kotiimme, paitsi jos kyseessä on paketti joka ei mahdu luukusta sisään:) Heillä on kuitenkin yhtä rankka työ kuin muillakin; heidänhän pitää pyöräillä monia kilometrejä, ylä- ja alamäkiä ja tavata niin iloisia kuin vihaisiakin ihmisiä.
Ollaan ylpeitä suomen hienoista postimiehistä ja -naisista:)♥
#proudofyou

Mut joo, siinäpä kaikki:D

♥:Pipsa

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Amazing!:D

Pipsa: Siis WOW!:D Nyt kävijöitä on jo yli 800!:D Ja eilen teitä oli 600!:) Oon siis tosi, tosi kiitollinen siitä että Sinä, (aivan, luit oikein!;) juuri Sinä siellä joka istuskelet ruudun takana, luet tätä blogia juuri Nyt:D

Kiitos.amazing<3


♥:Pipsa

Here is the rainbow(s) you have been waiting on:D OLEN OPPINUT SEN:D




Olen oppinut tekemään kalanruotoletin! :D Jippiii:D

Pipsa: Joo, elikkä tässä on nyt yksi näistä 20 kuvasta mitä otin eilen:D Kuvassa näkyy tosin vain kaksi sateenkaarta, niistä neljästä siis, mutta hyvä että edes pari sateenkaarta on ikuistettu kuvaan:D Huomenna tulee varmaan suklaa-/mokkaruuturesepti, koska leivoin niitä joku päivä sitten:D Ne on tosi nameja;) ♥


Mut siinä taisi nyt olla kaikki tältä erää, joo vähän lyhyeksi jäi mutta kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, vai mitä?;)


♥:Pipsa

ilmoittelen nyt vaan :D

Saara: ilmoittelen nyt vain että jos on kysyttävää blogista niin kysykää ihmeessä! Koska meitä voi jo (ainakin Pipsaa) sanoa kokeneeksi bloggaajaksi. Joten siis kaikkee kysymystä tulemaan niin me kyllä yritetään vastailla parhaamme mukaan :) Ja siis tosiaan lukijoita lisää jos mahdollista ;D Kiitos kun luit ja saa tulla muuten myös noita toiveita esim. toive kuvia videoita ja ynms. niin yritetään täyttää ne toiveet :D Kiitos taas :)

♥: purkkapalloepidemian 1 johtajista :D

HEJJSAN :D

Saara: Huomasitteko että kirjotin ruotsiksi?? Siis ton otsikon! Aika suuri vaivannäkö multa mutta ei nyt tarvitse noin paljoa kiitellä ;D Juu minäkin näin sateenkaaren mutten saanut sitä kuvaan. :( Ja mä näin vaan yhden mutta Pipsa onkin aika tarkka noissa sateenkaarissa ;) Tiesittekö mitä muuten tarkoittaa jos näkee sateenkaaren? Sitä että Jumala on kanssamme :D ´Varmaan kiinnosti ihan kauheesti mutta joo seuraavaan asiaan. Olin juuri kävelyllä sellaisessa pienessä metsässä. Tuntu oikeesti että olisin ollut sellainen orpolapsi mieron tiellä :D Kun mulla ei ees ollu mitään puhelinta mukana. Mutta siis joo se oli kivaa. Varmaan sellaisen 1km kävelin. Eli aika vähän mutta ei se haittaa :'D Moikka taas nähdään piakkoin :)

♥: Saara

p.s Juu toivottavasti tykkäätte blogin uudetsta ilmeestä ;) Panostin siihen aika paljon :D Ja sitten Pipsa vaihtoi ton uuden bloglovin jutun niin tää on aika täydellinen ;D

p.p.s kiitos siis oikeesti tosi paljon noista katsoja luvuista! Nyt on siis sellainen suurinpiirtein 750 ja kohta tulee tuhat ♥__♥ kiitos paljon ootte ihania muistakaa se!!! ;)

Seuratkaa meitä:D




Arvatkaa, mikä ois tosi kiva juttu?
No se että jos
te voisitte seurata meitä♥
Joko täältä meidän blogilta tosta
"Liity tähän sivustoon"-napista tai sitten painamalla
tuota "Bloglovin"-kasvoa, joka myös löytyy blogiltamme tuosta vierestä---->

Kiitos etukäteen<3

♥:Pipsa (ja Saara myös)

Sateenvarjo taivaalla? (ja ihme joka tapahtui!)

Pipsa: Hellou:D Joo, tosiaan käyn täällä tietokoneella aika usein, joten käväisen aina blogillamme silloin tällöin, ja teen yleensä silloin myös postauksen tänne;D 

Onko joku teistä muuten jo huomannut että blogissamme on nyt uusi design? ♥ Ihanaa :)
Mutta vielä ihanampaa on se, että teitä katsojia on jo kertynyt yli 700! Huimaa vauhtia!;) Tosi kivaa! :D Jatkakaa ihmeessä lukemista, koska juuri se että TE luette blogiamme antaa meille motivaatiota jatkamaan kirjoittamista tänne<3

Eilen, niinkuin jo Saara postauksessaan kertoi, tuli hieman vettä taivaalta alas. Joo, I know, ei mitään extraa siinä. Mutta hei! :) Ulkona oli aurinkoista!
Ja yleensä jos on yhtä aikaa aurinkoista ja sateista muodostuu-aivan oikein-sateenkaari! ♥ Mutta eilen ei muodostunut vain yhtä sateenkaarta, vaan neljä! Enkä edes juksaa:D Ensin yksi, joka katosi tunnin mittaan. Sitten vielä toinen, joka näkyi paljon paremmin. Sen jälkeen vielä yksi sen ylä-puolelle, joka tosin oli hieman "epäselvempi", mutta näkyi hyvin kuitenkin. Ja lopuksi vielä ihan minimaalinen sateenkaari sen "selvän" sateenkaaren alle:D Sitä viimeistä en kuitenkaan saanut ikuistettua kameralle, mutta näkyypähän muutama noissa kuvissa kuitenkin:D 

Oli hassua eilen, kun minun piti kertoa sateenkaarista äidilleni sekä veljelleni, niin sanoin joka kerta vahingossa aina näin:

-Taivaalla on sateenvarjo!!!!
-Siis tarkoitat varmaan sateenkaarta...
-Joo, siis sateenvarjo!:D
XD

:D Latailen varmaan kuvia tässä päivän mittaan tänne, joten muistakaa kurkata tänne aina kun ehditte;)

♥:Pipsa

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Heippa taas ;)

Saara: Pipsa käy näköjään useammin kuin minä täällä joten en siis ole laittanut vielä tänään mitään anteeksi siitä :I mutta siis nyt on jo yli 700 katsojaa ! Kiitos siitä ihan sika paljon :)  En myöskään tällä kertaa laita kuvia ynms. mutta tulee ihan tavallinen kirjoitus postaus ;)

Eli siis tänään kävin myös Pipsalla käväisemässä. Käytiin ostamassa irtokarkkeja NAM! ♥ JA sattumoisin meidän molempien lempikarkki on suklaa joten karkkipussi oli täynnä ruskeaa(enkä nyt puhu kakasta vaan suklaasta ♥) Ja tulee taas ikävä Pipsaa :3 mutta sen jälkeen juhlittiin pappani syntymäpäiviä jotka oli yhdistetty nimipäivääni vaikka se olikin eilen mutta näin on järkevämpää ;) Ja sitten käytiin sedän kanssa ulkona heittämässä frisbeetä mutta alkoi sataa joten se tyssäsi siihen... :( mutta nyt tulin siis tänne sisälle ja aloitin kirjoittelemaan teille ;)

♥: Saara

p.s kiva juttu Pipsa tosta tyylistä :) Ite olen kans mietinyt joskus että millainen tyyli minulla on ja olen tullut tulokseen että sekailainen. Riippuu päivän fiiliksestä. Nyt minulla on tällainen aika värikäs paita koska mulla on hyvä fiilis :) Ja joskus on mustaa tai harmaata kun on tylsää tai surullista/ei jaksa miettiä mitkä värit sopii yhteen :D

p.p.s onnea oman tyylin etsimiseen jos teillä ei ole sellaista vielä tai siis jos ette ole hahmottaneet sitä vielä!! :)

Miten löytää oma tyyli? :)

Pipsa: Hei teille kaikille!:) Haluan nyt jakaa teidän kanssanne erään ongelman, mikä minulla on ennen ollut; miten löytää oma, itselleen sopiva tyyli? Pohdin tätä niin kauan, kunnes luin eräästä lehdestä erään mahtavan ratkaisun tähän "probleemaan" !;) Siinä luki, että oma tyyli perustuu niistä vaatteista, mistä itse pitää:) Jos tykkää sporttisista vaatteista, on sitten oma tyyli sporttinen. Jos taas tykkää enemmän hameista ja mekoista, saattaa tyyli olla tyttömäinen:) Tietenkin voi tykätä monista eri tyyleistä, silloin saattaa olla "moni-tyylinen", mikä myös on hienoa! Tämä ei ehkä kuulosta niin isolta ongelmalta, mutta oikeasti tällaisia kysymyksiä omasta tyylistään löytämisestä kuuluu jokapuolelta maailmaa! :)
Eräs asia mikä voi helpottaa oman tyylinsä löytämisessä, on muotilehtien/kuvastojen katsominen. Kun yllättäen jäät johonkin vaatteeseen katseellasi kiinni, on suuri mahdollisuus että se on sinun tyylisesi:D Voit leikata pois lehdestä nämä kiinnostavat vaatekappaleet, jotka sen jälkeen voit liimata paperille:) Kun paperi on täynnä, olet toivonmukaan löytänyt oman tyylisi;) On toki myös hienoa kokeilla eri tyylejä, tällä tavoin löydät myös sen missä viihdyt parhaiten!:D

Olen tänä vuonna ymmärtänyt, että tyylini on aika tyttömäinen:) Pidän käytännöllisistä vaatteista, joissa oloni tuntuu mukavalta, mutta samalla itsevarmalta. Vaatekaappini perustuu perus-/avainvaatteista, joita tosin voi yhdistää monien toisten vaatteideni kanssa:)

Toivon, että tästä postauksesta oli teille, tyyliänne etsiviä, apua:D

♥:Pipsa

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Huikeet 600+! :D

Nyt on jo huikeet 600+ kävijää käyneet täällä meidän blogissamme! Kiitti hei tosi paljon teille kaikille kävijöille:D


♥:Pipsa (ja varmaan Saara myös;)

Satoi tai paistoi, sään tarjoaa...

Pipsa: Morjens:D Toi lause on jäänyt mun päähän sen jälkeen kun kuulin sen ekaa kertaa mummilla hänen aika vanhasta mustasta radiosta, jonka ääni välillä surisi;) Joo, mutta muutenkin mielestäni toi otsikko sopi hyvin, koska tänään on sekä satanut että sitten paistanut aurinko:D Ja niin kuin Saara jo kertoi, ja mäkin, nii Saara oli meillä yötä ja meil oli kivaa:D Käytiin tänään myös yhdessä suklaapaikassa ja syötiin siellä noita "maistiaisia" ;D Nami namii:D Sitten ostin vielä kotiin jotain minttu- ja tryffelinameja:D

Mut moikkaaa:D


♥:Pipsa

Hello again :)

Saara:  Eli tänään olin Pipsalla yötä tai siis eilen menin ja olen nyt mummolassa. Tulee ikävä Pipsaa mutta me ehkä nähdään vielä huomenna :D Käytiin Pipsan kanssa eilen siis jäätelöllä ja kirjakaupassa ja ostin sen 1D kirjan joka oli siis niin ihana (on vieläkin ;) ja siis tapahtui se kömmähdys sielä kaupassa :I nolottaa :I mutta ei siitä sen enempää nyt tulee osa 2 Langinkoskesta :)

 

 ©




 siinä on sitten sen kalamajan "terassilta" kuva. Näkyy koski ja silta :) ©
 ©en muista olinko laittanut jo tän kuvan mutta siinä on semmoinen pieni puro joka yhtyy Koskeen. Ja siis siltä sillalta otettu joka vie kalamajalle :)
© Ja siinä on Keisarin ja Keisarinnan makuuhuone :) yläkerrassa
tuo on sen jonkinlaisen kirkon sisältä.. :D ©
 
Muistakaa tsekata noi copyright merkit ne on tarkoitettu jokaiseen kuvaan!! En saa niitä nyt itse tuohon kuvaan kun olen eri tietokoneella kuin omani niin en osaa kunnolla käyttää mutta ne tulee kun vaan ehdin mennä omalle koneelle :) © ja siis tuo on se copyright merkki ja jos et tiedä mitä se tekee tai miten sen nyt voi sanoa niin katso netistä :) (en saanut linkkiä toimimaan -.-)
 
Pian sitten taas uusi kuva suihku :)
 
♥: Saara


torstai 18. heinäkuuta 2013

ThisIsAGreatDay;)

Pipsa: Jee, jippii! :D Saara on nyt meillä, wihuu:) Käytiin Saaran kanssa syömässä jätskit jokirannalla yhtä aikaa kun satoi pikkasen! :D Oli aika hassua syödä jätskit sateisena päivänä;) Mut hyvää oli:) Sitten sen jälkeen käytiin Suomalaisessa Kirjakaupassa, sieltä tuli sitten ostettua mulle kalenteri valmiiksi uuten kouluvuoteen ja sitten Saaralle One Direction-kirja♥
Kirjakaupassa sattui kassalla kuitenkin hieman nolo juttu:) No, olen kaksikielinen joten puhuin kassatädille ruotsia. Kun sitten oli Saaran vuoro maksaa kirjansa, kassatäti alkoi hänellekkin puhumaan ruotsia. Saara ei nyt oikein ymmärtänyt, mutta onneksi sitten kassatäti ymmärsi asian ja alkoi puhumaan suomea Saaralle:) Ja sitten vielä, kun tämä kassatäti sanoi meille "Hyvää päivänjatkoa" niin Saara sitten vahingossa sanoi "Olehyvä" XD
Ihanaa, Saara:)

Huomentatheworld:) (osa 3)

Pipsa: Hyvää huomenta teille:D Tässä tulee nyt tää viimeinen osa tätä eläin-kuvasuihku-teemaa:D Toivottavasti ootte tykänny:D Nauttiikaa siis kunnolla nyt näistä viimeisistä eläintarha-kuvista! ;)


Villisikojen pieniä vaaveleita!!! Ihanat:D

Nähtiin Ähtärissä paljon lintuja, yksi näistä oli ihana joutsen:D Suomen kansallislintu;)
Piirsin muuten kakkosella aika paljon noita joutsenia;) 

Päätettiin sitten päivä jätskillä, nami nami;D


Siinäpä oli sitten kaikki eläintarhakuvista:D Hyvää päivänjatkooo:D


♥:Pipsa

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

DidYouKnow? :D

Pipsa:Moroo:D Oli pakko laittaa toi otsikoksi kun aina TravelChannel:in mainospausseilla niin tulee se "Did You Know?";sellainen lyhyt esittely jostakin kaupungista/maasta:) Mutta joo, ihanaa että Saara oli nyt lisännyt kuvia tänne myöskin:D Ja jos ette tienneet, niin ollaan sillä tavalla Saaran kanssa mietitty, että Saara saa olla mallina, ja minä sitten valokuvaajana;)
Nyt on muuten sitten Itse Ilkimys 2 nähty! ;) Ihan huippu-hulvaton leffa, kannattaa mennä kattoo jos vaan on mahis! ;D Tuli pikku nauru aina silloin tällöin, toivon siis etten häirinnyt vieressäni/takanani/edessäni istuvia henkilöitä;) Onneksi vain hihitin, enkä nauranut maha kippuralla! XD Se vasta ois ollut jotain;)
Kävin muuten tänään vielä ostamassa pari uutta vaatetta yhdessä Sagan kanssa:) Kuvia tulee sitten jossain vaiheessa ihan varmasti:D

Hyviä öitä ja hymiöitä;) (itsekeksitty!:)


♥:Pipsa

JEE p.s kuvia

Saara: jee Pipsa oli laittanut kuvia :) Kiwaa :) Ja mull tuli sellainen olo että Pipsa laittaa vaan kaikki kuvat ja mä vaan kirjotan joten nyt tulee tapahtumaan niin (jännitystä) että minä laitan kuvia Langinkoskesta :)




Elikkäs tuossa on se Langinkosken koski ;) ©
 Siinä on niiden sukupuu! :)©
 
 Ja minä esittelemässä lasten huonetta :D©
 Ja sitten tuo tuollainen portti mistä pääsee sitten sinne kala majalle ♥©
Ja minä seison kiven päällä :D (p.s mummi takana)©
 
Kuvia tulee lisää seuraavalla kerralla:)
Teen niin että saisin vähän edes jännitystä :D
Nytten saatte kuulkaas olla kiitollisia kun jaksoin laittaa kuvia ja laitan vielä seuraavallakin kerralla :D  Mutta juu :) Eilen katsoin Pirates of the caribbean vai miten se kirjoitetaan ;D Suosittelen kaikille :D
Tänään suunnitelmissa olisi mennä uimaan ja lenkille :D Katotaan nyt miten toi sä etenee:D


animalsarecute (osa 2)

Pipsa: Huomenta vaan:D  Nyt tänne tulee toinen osa näitä valokuvia eläintarhasta, are you ready? ;) 

Sukka on eksynyt eläintarhaan<3

Kun yritimme nähdä saukkoa (emme koskaan nähneet sitä) niin huomasimme miten pystyi yhtä aikaan näkemään veden päälle, mutta myös sen alle:D (ikkunan läpi siis) :)

Ihana pikkuinen kyltti kioskin lähellä:D

Oli hassua nähdä tällainen "Henkilökunta"-kyltti, kun nämä kyltit useimmiten kertoivat mikä eläin oli seuraavaksiXD

♥:Pipsa


tiistai 16. heinäkuuta 2013

Moikka and the salainen paikka selviää!! :)

Saara: No niin eli nyt se salainen paikka selviää!! Kävin Kotkassa Keisarin ja Keisarinnan kalamajalla! Langinkoskella! Se oli sellainen museo alue, mutta se on ollut keisarin "kesämökki" :) Miettikää et siel on käyny Anastasia Romanov jonka kaikki varmaan tietää ja et mitä sille on tapahtunut! :o Mutta juu. Siellä oli aika monta rakennusta ja sellainen kirkkokappeli ortodoksinen siis. Pikkuinen kuin huussi mutta jotakin jännää siinä silti oli! :D Ja siellä oli myös paljon polkuja ja oli kiva ajatella et siel on kaiken maailman Anastasiat juossu ja leikkiny! :) Ja kivaa kun Pipsa oli nyt laittanut noita eläintarha kuvia! :)

♥: Saara

Zoo-kuvii:D (osa 1)

Pipsa: No nii, nyt tänne tulee kolme-osainen "KuvaSuihku";) Yks tänään, yks huomen ja yks viel ylihuomen:D

Lambiina

Possuliina

"Nimetön"

Toivottavasti te, lammas ja possu, olitte molemmat tyttöjä, pahoittelen teitä jos ette olleetkaan;)

♥:Pipsa

Kampaustempaustaijokuihmeenmuuasia;)

Pipsa: Niin, joo moi kaikille:D Kun käytiin siellä reissulla yhdessä vaiheessa Glitterissä (ja of course kaikissa muissakin kaupoissa;) niin sain sieltä mukaan sellaisen Glitterin Kampausoppaan, missä oli sitten kaikentapaisia ihania kampauksia:) Niin sen jälkeen, että luin sitä eilen illalla noin klo. 22, niin mulle tuli ihan kamala halu kokeilla eri kampauksia:D Siis esimerkiksi nutturaa pään päällä (oon joskus koittanut, mutta se nyt vaan oli silloin siksi etteivät hiukseni menisivät taikinaan kun olen leivonnut) sekä kalanruotolettiä;D Tosin minun hiukseni eivät ole riittävän pitkät vielä "kunnon" kalanruotolettiin, eivätkä myöskään oikein isoon/keski-isoon nutturaan pään päällä. Saavat vielä kasvaa hitusen;) 
Leivonnasta puheenollen, mäkin voisin nyt lisätä reseptin sinne:D Muistakaa kurkata sitten näihin eri sivuihin aina silloin tällöin;D

Ei kuvia tällä kerralla, mutta ehkä ensi kerralla? :D Pitäkää siis tätä blogia silmillä;)


♥:Pipsa

Hyvää aamupäivää!! :)

Saara: Niinkuin varmaan siis huomasitte niin blogiimme oli siis tullut kuvia :) Jee! Sisko sanoi siitä minulle niin heti kun pääsin mummolaan niin piti tarkistaa! Ja tottahan se oli ♥ kiiitos Pipsa !! :) Tänään menen salaiseen paikkaan mistä kerron sitten kun tulen sieltä pois! :) Sitä odotellessa käykää vaikka piknikillä ja pelaamassa rantapalloa :D (ihan randomit) Mutta juu... Kun pääsen kotiin niin minä ainakin lisään leipuri hiivaan vielä reseptin :) Mutta hyvää aamupäivän jatkoa kaikille !

♥:Saara

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Vaatteet:)

Pipsa: Moi taas:D Nyt ollaan sitten kotona, ja nyt täällä yritän ladata kuvat tänne tietokoneelle:) Kohta varmaan ilmestyy kuvia vaatteistamme ainakin, ja varmaan täälä viikolla myös eläimistä Ähtäristä ja jostain muustakin:D
Tuntuu oudolta olla taas kotona, kun nyt oltiin reissussa reilun viikon ajan:D
*no nyt on sitten kuvat ladattu, niitä tulee piakkoin tänne*


no täs tulee nyt muutama kuva meiän ostamista vaatteista:D


ASUSTEITA: Lompakko/kukkaro-MicMac
Helmikorvikset-Glitter
Vintageaiheiset korvikset: BigPoint

MEKKOJA: Punainen pitsimekko-SistersPoint
Valkoinen pitsimekko-H&M
-Leopardikuvioinen maxi-mekko-H&M

YLÄOSAT: Raidallinen t-paita: BigPoint
I♥Friday-paita-MicMac
Raidallinen tuubitoppi: BigPoint

PÄÄLLYSVAATTEET: Punainen huppari-MicMac
Farkkutakki-H&M
Sininen Minni-Hiiri huppari-BigPoint

SAARAN VAATTEET: Toppi-H&M
Legginsit-H&M

SAARAN VAATTEET:  Pitsi-toppi-H&M
 Farrkushortsit-Kuvausrekvisiittaa(omat)

+ mä ostin kans sellaiset siniset farkut ja kissa-aiheisen paidan mut ne ei nyt tulleet tänne:)

♥:Pipsa

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Määränpää! ;)

Saara: Eli siis olen nyt määränpäässä ja Pipsa on myös :)
Vaikka en olekkaan nyt Pipsan kanssa enää mutta on nyt sitten sukulaisia ynms. :) Ja kyllä riittää varmasti tekemistä;) Ja tosiaaan näemme Pipsan kanssa varmaan joku päivä vielä. Niin sen pitäisi mennä :) (kuuntelen musaa ♥ huom. taas) JA muistakaa että nyt tulee piakkoin niitä kuvia kun olemme nyt "määränpäässä"
Mulla on kyllä jo nyt Pipsaa vähän ikävä :3 kukaan ei voi saada parempaa parasta kamua! Oikeesti :) Olisitpa mun sisko tai jtn. oman siskon lisäks! (omakin on ihana ♥) :D
Ja kotiin terkut jos kattelette tätä blogii! :) Kaikki hyvin ja I love you guys! :)

♥: Saara

p.s näenköhän mun vanhoja tuttuja kun tämä on vanha koti paikka kunta? ♥__♥

a train :'D

Saara: Heippa :) Ollaan nyt Pipsan kanssa nyt junassa. Paljon ihmisiä:)
Ja ai niin! Pian tulee siis niitä videita ynms. kun päästään "määränpäähän" :)
Ajatuksena olisi, että kävisin myös joku päivä Pipsalla täällä lomalla. Toivottavasti onnistuu! klo. on nyt 17:17 ! (aika kiinnostavaa varmaan...) Ja paikkaan minne menemme on luvassa hyvää säätä joten uintia, uintia ja uintia :D Näin juuri ainakin miljoona kiloa halkoja pinossa! Miten jotkut jaksaa :D Kaikille teille jotka ette ole vielä käyneet junassa niin annan pari vinkkiä!

1. pidä puhelin päällä koko ajan!
2. lue tai keksi muita virikkeitä niin aika menee nopeammin!
3. älä pelästy jos viereesi istuu epäilyttävän näköinen tyyppi. Hän on aivan samoissa aikeissa kuin sinäkin. Menossa matkalle tai kotiin. Ja varmasti häntäkin saattaa ujostuttaa istahtaa viereesi joten älä ainakaan vetäydy kauemmas. Ellet sitten halua matkustajalle pahaa mieltä ... :D
4. jos jokin vaivaa sinua esim. et ole varma milloin sinun pitää nousta junasta tai et tiedä miten vessa toimii niin etsi kondyktööri ja kysy häneltä :)
5. älä hermoile ;)

äsken kone latasi jotain o__O meinas mennä hermot :D
mutta nyt Pipsa!! :)

Pipsa: Heissulivei teille meiltä täällä junassa! :) Oon nyt siis tokaa kertaa matkustamassa junalla koko elämäni aikana:D Nyt ei onneksi jännitä yhtä paljon kuin ekalla kerralla;) Jos nyt joku haluaaa tietää niin olin äsken vessassa ekaa kertaa junassa...;) Ekaksi oli hieman vaikeuksia saada ovi auki, sitten ovi kiinni ja sitten vielä ovi lukkoon:) Mutta loppujen lopuksi kaikki kuitenkin päättyi hyvin:D
Muutenkin täällä junassa (konduktööri sekä junan "kuski" kertoivat) on ollut hieman ovi-ongelmia, mutta niiden pitäisi toimia muutaman aseman jälkeen:D
Juna on muuten tosi mukava menopeli:D Tässä vain enimmäkseen tarvitsee istua, saa rauhassa nauttia maisemista, lukea, käydä vessassa, syödä ja kaikkea muuta kivaa:D Joissain junissa on oma ravintolavaunu, toisissa on tarjoilukärry joka kiertelee vaunua, mutta itse olen, nämä kaksi kertaa ainakin, ottanut omaa syömistä mukaan:) Ja tietenkin juomista myöskin;)

Mutta se niistä junista! :D Kannattaa nyt erityisen paljon käväistä meidän blogisamme tulevan viikon aikana, sillä tuun varmaan lataamaan kuvat aika piakkoin;)

Btw... Käytiin Saaran kanssa erään kartanon mailla, siellä oli silta jossa oli lukkoja;) Vanhimmat lukot mitä löydettiin olivat 1960-luvulta ja hyvin ruosteisia! ;D Söpöä:) Uusin oli laitettu tänään;) Aaaaaw:3
Hyvää päivänjatkoa kaikille! :D

♥: Saara & Pipsa

lauantai 13. heinäkuuta 2013

Ähtäriin jos jäädä vois! :D

Pipsa: Tere kaikille! :D Käytiin tänään Saaran kanssa Ähtärin Eläinpuistossa, oli tosi kivaa:D Nähtiin oikeesti kaikenmaailman eläimiä; hirviä, kauriita, kaneja, lampaita, alpakkoja y.m.s ! ;D "Haju" oli jännä siellä, kun "haisi" eläimille;)
Otettiin paljon kuvia (mä mun kameralla) joten tulee varmaan paljon valokuvii sieltä tänne blogiimme:) Nyt muuten yksi toivomus täyttyi; meille oli toivottu juttua eläimistä, ja nyt tuleekin;)
Ähtärissä oli myös ihana poliisimuseo, sekä sellainen jännä kotieläinpaikka:)
En ollut ennen käynyt siellä, niin oli tosi kivaa nyt vihdoin päästä sinne:D
♥♥♥
Kunhan nyt vaan saan kaikki kuvat ladattua tietokoneelle, niin lupaan että tänne ikään kuin satelee kuvia;D! Vaatteista, kynsistä, eläimistä, rannasta ja vaikka mistä! ;) Myöskin varmaan reseptejä alkaa tulemaan :)

Tässä on ihana laulu, yrittäkää laulaa mukana;)





Hyviä öitä ja hymiöitä;)

♥: Pipsa

wuuwuu :D

Saara: Moikka ja hyvää aamupäivää sinullekkin :D Me Pipsan kanssa valvottiin eilen hieman niin nukuttiin nyt sitten aika myöhään ;D Mutta se kuuluu elämään ;DD Iskällä on paha olo :o Toivottavasti paranee :) Terveiset Iskälle sinne olohuoneen puolelle :D Nyt  on kuulkaas tapahtunut niin että tilastoissa lukee, että tämä meidän blogi menee alas päin katsojaluvuissa ;( Joten nyt tsempatkaa saa kertoa kamuille/tutuille ja vaikka ihan randomeillekkin :DD Me lähdetään huomenna Pipsan kanssa pois kaupungista missä nyt olemme :D mutta se on surullista, viikko meni Pipsan kanssa ihan liian nopeasti :( Mutta ensi kesänä uudestaan sitten! :) (muuten tuosta otsikosta sen verran että tuli vain mieleen tuollainen sana ja nyt se on siinä) Mutta nyt arvoisa Pipsa/pipu Saa kirjoitus vuoron!!!!!!! :) ole hyvä Pipsa...

Pipsa: Moro kaikille! :D Toden tosiaan niin nukuttiin aika pitkään,  kun eilen oli ne tangomarkkinat minne me mentiin! Tultiin sitten aika myöhään kotiin ja jollain tavalla nukuttiin sitten pidempään;) Kuultiin muuten Krista Siegfrieds livenä! :D (Joo terkkuja vaan Saaran iskälle vaan että paranemisia! :)
Olisi kivaa, jos katsojaluvut jälleen nousisivat, joten mainostakaa ihmeessä meidän blogia tutuille ja kamuille! :D Kuvia tulee varmaan ensi viikon aikana, eli pitääkäpä silmällä tätä blogia sinä aikana varsinkin;D Ihan vain tiedoksi niin me leivotaan aika usein, joten kyllä kai sinne Leipuri Hiiva♥-sivulle alkaa pikkuhiljaa kertymään herkullisia reseptejä;) Ja kohta varmaan myös ilmestyy Fashion♥-sivu muodille kiinnostuneille;D Mutta hyvää jatkoa päivällä ihanat ihmiset:)

♥: Pipsa & Saara

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Saisi aika monta valtamerta

Pipsa: Heissulivei! Täällä sitä on jammailtu Kari Tapion musiikkiin, ja nyt on mielessämme eräs asia, mikä pysyy vielä teille salaisuutena...;D Tänään ollaan jo ehditty olla pyöräilemässä läpi kaupungin ja chattailtu Cleverbotin kanssa:D Cleverbot siis on robotti jonka kanssa chattaillaan netissä, Cleverbottiin pääset tästä :) Niin siitä pyöräilystä... Mentiin nyt vaan johonkin rinteelle (ei nyt ihan sinne ylös asti, mutta melkein, sellaista tietä pitkin, ja minullahan oli mun sandaletit päällä (niissä on siis pieni korko) että huhhuh! Sitten onneksi pyöräiltiin alas, ja miten ihanaa se oli kun vain pystyi nauttimaan kevyestä tuulesta ja vauhdista<3 Sitten kun nyt tultiin kotiin niin kyllä janotti! :D Join itse ainakin jotain 2½ mukillista vettä! ;D

Saara: Joo kyllä tuo Kari Tapio on niin paras vai pitäisikö sanoa Tapsa ;)
Juu ja tuosta salaisuudesta... Te saattev kyllä piakkoin tietää sen ;) Mutta jännitystä pitään elämässä olla!!! Cleverbot siis puhuu englantia, ja jos ei osaa niin voi käyttää google kääntäjää vaikka apuna google kääntäjään pääset tästä
Pidä hauskaa cleverbotin kanssa :DD  Juu ja siis rinne/vuori oli kivan korkealla niin sielläkin onneksi vähän tuuli :) Mutta hieman kyllä pelotti kun alkoi laskemaan mäkeä alas ei niinkään itsensä puolesta vaan Pipsan joka ei tunne kaikkia kuoppia ja kiviä siinä alamäessä niinkuin minä :D mutta menin siis edellä ainakin jonkun matkaa niin Pipsa näki missä on turvallista xD Minäkin join sen jälkeen oikein kunnolla, en mä varmaan tässä enää olis jos en olis juonu... Varmaan nestehukkaan olisin kuollut :D No en nyt sentään :D

♥: Pipsa & Saara