lauantai 13. heinäkuuta 2013

wuuwuu :D

Saara: Moikka ja hyvää aamupäivää sinullekkin :D Me Pipsan kanssa valvottiin eilen hieman niin nukuttiin nyt sitten aika myöhään ;D Mutta se kuuluu elämään ;DD Iskällä on paha olo :o Toivottavasti paranee :) Terveiset Iskälle sinne olohuoneen puolelle :D Nyt  on kuulkaas tapahtunut niin että tilastoissa lukee, että tämä meidän blogi menee alas päin katsojaluvuissa ;( Joten nyt tsempatkaa saa kertoa kamuille/tutuille ja vaikka ihan randomeillekkin :DD Me lähdetään huomenna Pipsan kanssa pois kaupungista missä nyt olemme :D mutta se on surullista, viikko meni Pipsan kanssa ihan liian nopeasti :( Mutta ensi kesänä uudestaan sitten! :) (muuten tuosta otsikosta sen verran että tuli vain mieleen tuollainen sana ja nyt se on siinä) Mutta nyt arvoisa Pipsa/pipu Saa kirjoitus vuoron!!!!!!! :) ole hyvä Pipsa...

Pipsa: Moro kaikille! :D Toden tosiaan niin nukuttiin aika pitkään,  kun eilen oli ne tangomarkkinat minne me mentiin! Tultiin sitten aika myöhään kotiin ja jollain tavalla nukuttiin sitten pidempään;) Kuultiin muuten Krista Siegfrieds livenä! :D (Joo terkkuja vaan Saaran iskälle vaan että paranemisia! :)
Olisi kivaa, jos katsojaluvut jälleen nousisivat, joten mainostakaa ihmeessä meidän blogia tutuille ja kamuille! :D Kuvia tulee varmaan ensi viikon aikana, eli pitääkäpä silmällä tätä blogia sinä aikana varsinkin;D Ihan vain tiedoksi niin me leivotaan aika usein, joten kyllä kai sinne Leipuri Hiiva♥-sivulle alkaa pikkuhiljaa kertymään herkullisia reseptejä;) Ja kohta varmaan myös ilmestyy Fashion♥-sivu muodille kiinnostuneille;D Mutta hyvää jatkoa päivällä ihanat ihmiset:)

♥: Pipsa & Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti