torstai 11. heinäkuuta 2013

Heipsan saa:)

Saara: Moikka taas siis :) Oltiin tuossa vähän aika sitten uimassa :) Ja tultiin takaisin kotiin koska alkoi olla nälkä ;D ja muutenkin odotetaan että vesi vähän lämpenee päivän myötä. Meillä on jo siellä rannalla ihan vakio paikka jonka kaikki jättää suosiolla meille :D Kaikki tietää että se on meidän;) Kuunneltiin taas hieman musiikkia (niinkuin aina ;) ja sellasia hidastus videoita joista laitan yhde tänne :)



Siinähän se on ;) hauskan näköisiä noi videot oli :D kattokaapa youtubesta :)
Ja mennän vielä ruuan jälkeenkin uimaan :) Eli siis uiminen on tässä varmaan 1. paikalla tai shoppailu :D vaikkei uiminen nyt olekkaan suosituin aiheemme mistä kirjoitamme koska uiminen nyt on vain uimista ja shoppailusta voi kertoa jotakin ;DD Mutta siis koska tämä oli minun postaukseni niin joudutte nyt pahasti pettymään että pipsa ei siis kirjoita tähän mitään :o pipsa etsii posti merkkejä!! Auta Pipsaa ja kommentoi paikkoja jossa niitä voisi olla :D
(ihan kuin päiväkodin puuhatehtävissä:DD) purkkapalloepidemia alkaa olla aika kuuluisa :o tai siis niin että tätä on katsonut jo yli 240 o__O kivaaaaaa :)) kiitos te lukijat ja te jotka innokkaasti mainostatte meidän blogiamme ;)

♥: Saara & Pipsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti