lauantai 20. heinäkuuta 2013

Miten löytää oma tyyli? :)

Pipsa: Hei teille kaikille!:) Haluan nyt jakaa teidän kanssanne erään ongelman, mikä minulla on ennen ollut; miten löytää oma, itselleen sopiva tyyli? Pohdin tätä niin kauan, kunnes luin eräästä lehdestä erään mahtavan ratkaisun tähän "probleemaan" !;) Siinä luki, että oma tyyli perustuu niistä vaatteista, mistä itse pitää:) Jos tykkää sporttisista vaatteista, on sitten oma tyyli sporttinen. Jos taas tykkää enemmän hameista ja mekoista, saattaa tyyli olla tyttömäinen:) Tietenkin voi tykätä monista eri tyyleistä, silloin saattaa olla "moni-tyylinen", mikä myös on hienoa! Tämä ei ehkä kuulosta niin isolta ongelmalta, mutta oikeasti tällaisia kysymyksiä omasta tyylistään löytämisestä kuuluu jokapuolelta maailmaa! :)
Eräs asia mikä voi helpottaa oman tyylinsä löytämisessä, on muotilehtien/kuvastojen katsominen. Kun yllättäen jäät johonkin vaatteeseen katseellasi kiinni, on suuri mahdollisuus että se on sinun tyylisesi:D Voit leikata pois lehdestä nämä kiinnostavat vaatekappaleet, jotka sen jälkeen voit liimata paperille:) Kun paperi on täynnä, olet toivonmukaan löytänyt oman tyylisi;) On toki myös hienoa kokeilla eri tyylejä, tällä tavoin löydät myös sen missä viihdyt parhaiten!:D

Olen tänä vuonna ymmärtänyt, että tyylini on aika tyttömäinen:) Pidän käytännöllisistä vaatteista, joissa oloni tuntuu mukavalta, mutta samalla itsevarmalta. Vaatekaappini perustuu perus-/avainvaatteista, joita tosin voi yhdistää monien toisten vaatteideni kanssa:)

Toivon, että tästä postauksesta oli teille, tyyliänne etsiviä, apua:D

♥:Pipsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti