sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

HEJJSAN :D

Saara: Huomasitteko että kirjotin ruotsiksi?? Siis ton otsikon! Aika suuri vaivannäkö multa mutta ei nyt tarvitse noin paljoa kiitellä ;D Juu minäkin näin sateenkaaren mutten saanut sitä kuvaan. :( Ja mä näin vaan yhden mutta Pipsa onkin aika tarkka noissa sateenkaarissa ;) Tiesittekö mitä muuten tarkoittaa jos näkee sateenkaaren? Sitä että Jumala on kanssamme :D ´Varmaan kiinnosti ihan kauheesti mutta joo seuraavaan asiaan. Olin juuri kävelyllä sellaisessa pienessä metsässä. Tuntu oikeesti että olisin ollut sellainen orpolapsi mieron tiellä :D Kun mulla ei ees ollu mitään puhelinta mukana. Mutta siis joo se oli kivaa. Varmaan sellaisen 1km kävelin. Eli aika vähän mutta ei se haittaa :'D Moikka taas nähdään piakkoin :)

♥: Saara

p.s Juu toivottavasti tykkäätte blogin uudetsta ilmeestä ;) Panostin siihen aika paljon :D Ja sitten Pipsa vaihtoi ton uuden bloglovin jutun niin tää on aika täydellinen ;D

p.p.s kiitos siis oikeesti tosi paljon noista katsoja luvuista! Nyt on siis sellainen suurinpiirtein 750 ja kohta tulee tuhat ♥__♥ kiitos paljon ootte ihania muistakaa se!!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti